På tide med en rideklubb!

Det er mange ryttere i Maridalen - her tre av de fra grillfesten til rideklubben på Skjerven gård forrige torsdag - fra venstre Hanna Søli Ottesen, Tuva Årethun Svensson og Lise Marie Lørenskogen.

Det er mange ryttere i Maridalen - her tre av de fra grillfesten til rideklubben på Skjerven gård forrige torsdag - fra venstre Hanna Søli Ottesen, Tuva Årethun Svensson og Lise Marie Lørenskogen. Foto: foto: Privat

– Det er jo hester nesten på hver eneste gård i Maridalen, så det var absolutt på tide å starte en egen rideklubb, ifølge Gunhild Thingelstad fra Sander Gård.

MARIDALEN: For ett år siden ble Maridalen Hestesportsklubb etablert, og det var kanskje på tide?

– Ja - hesteinteressen er stor her i Maridalen, ikke bare blant de som bor her, men også av “tilreiseiende” ryttere. Nå samler vi de som er interessert gjennom forskjellige aktiviteter. Blant annet arrangerte vi torsdag for to uker siden grillfest på Skjerven gård - med “gamle” og nye medlemmer - og det er både stort og smått, forteller klubbsekretær Gunhild Thingelstad, som selv bor på Sander Gård.

LES OGSÅ: Hest er ikke akkurat alpinski

Stevner og ritt

Men det blir ikke bare kos og skravling i hestesportklubben- men også kurs, stevner og distanseritt/turritt.

– Ved at vi samler oss har vi mulighet til å få til flere større arrangementer. Allerede nå i september blir det stevne her i Maridalen, forteller Gunhild.

Plass ti flere

Klubben har nå rundt 40 medlemmer, men i følge Gunhild er det god plass til flere. Mer info/påmelding til stevne: www.mhsk.no.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag