RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

På vei bort fra Vålerenga


SKAFFET STRAFFESPARK: Chuma Anene fikset straffespark til VIF 2 etter å ha blitt ulovlig felt innenfor 16-meteren i denne situasjonen. Det var derimot Fitim Kastrati som satte inn straffesparket. Alle foto: Alice Marie Johansen
SKAFFET STRAFFESPARK: Chuma Anene fikset straffespark til VIF 2 etter å ha blitt ulovlig felt innenfor 16-meteren i denne situasjonen. Det var derimot Fitim Kastrati som satte inn straffesparket. Alle foto: Alice Marie Johansen Foto: Alice Marie Johansen
Chuma Anene (20) åpner for å både gå på utlån og bli solgt.

VALLE: Chuma Anene er toppscorer på Vålerenga 2 i 2.- divisjon avdeling 1 med sine seks nettkjenninger, men det har blitt lite spilletid på spissen på øverste nivå under trener Kjetil Rekdal.

20-åringen har startet en kamp i år, hatt tre innhopp og varmet benken i åtte kamper.

– Det er kjipt å ikke få mer spilletid, men man kan ikke gi opp for det, sier Anene selv.

Han skrev under en treårskontrakt med Vålerenga som går ut i 2014.

Vurderinger

Men manglende spilletid på A-laget har vært et diskusjonstema mellom Anene og agent Atta Anieke.

– Det har vært en del vurderinger rundt min situasjon den siste tiden, men det er mest agenten min som styrer med det der, sier Anene.

Kollega Mohammed Fellah har den siste tiden blitt linket tl Strømsgodset på grunn av lite spilletid i Vålerenga.

Ny klubb

Og agent Anieke, som blant annet har Daniel Chima Chukwu (Molde) og Adama Diomande (Strømsgodset) på sin liste, ligger ikke på latsiden når det gjelder å finne en ny klubb til Anene.

– Jeg håper å ha en klubb i løpet av uka som er interessert i enten utlån eller kjøp. Det var noen klubber som viste interesse før sesongen, så jeg vil ta en prat med de, sier Anieke.

Det skal bare være snakk om norske klubber.

– Han er i den alderen hvor det først og fremst er viktig med spilletid. Vi går i dialog med klubber både på eliteserienivå og 1.- divisjon, sier Anieke.

Det betyr at hjemmekampen mot Træff sist mandag kan ha vært en av Anenes siste i Vålerenga-drakten, i alle fall i denne omgang.

VIF 2 tapte 1–2 etter å ha fått en mann utvist i det 17. minutt, og nettopp Anene skaffet straffesparket som VIF 2 scoret 1-0-målet på.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere