RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Karoline Conradi Øksnevad under ett av hennes sølv-løp i NM tidligere i år.
Karoline Conradi Øksnevad under ett av hennes sølv-løp i NM tidligere i år.

På vei til EM i hundekjøring

Karoline Conradi Øksnevad fra Smestad og Lena Boysen Hillestad fra Holmenkollen stiller på startstreken i EM i hundekjøring i slutten av februar. De går for gull.

RØA: Siste helgen i februar er det europamesterskap i hundekjøring i Skellefteå i Nord-Sverige.

På startstreken i nordisk stil stiller Karoline Conradi Øksnevad fra Smestad. Øksnevad har tatt to sølv og en 4-plass i Norgesmesterskapet tidligere år.

Hun startet hjemmefra allerede tirsdag 19.2 for å kjøre ca. 1.450 km til Gällivare. Der skal hun nå lade opp til EM med deltakelse i Nordisk mesterskap (Scandinavian Open Championship). Deretter går turen neste uke til Skellefteå, for å delta i EM.

Lena Boysen Hillestad fra Holmenkollen ble Norgesmester i 4-spann sprint for et par uker siden, og kjører direkte til Skellefteå for å delta i EM.

Både Karoline og Lena tok i november hver sin gullmedalje i Verdensmesterskapet i hundekjøring på barmark. Målet er å kopiere dette i Europamesterskapet i hundekjøring på snø, kan de opplyse.

Ullern Avis Akersposten kommer tilbake med mer.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere