*Nettavisen* Nyheter.

På vei til toppen med MGP-favoritt Stella

Tre unge og hittil ukjente produsenter med navnet Beyond51 står bak låta til MGP-favoritt Stella Mwangi, og nå holdes nerver i sjakk frem til den store finalen.

Tåsen/Lambertseter: – Dette er veldig spesielt, det er kun to år siden vi startet opp, og vi har kommet langt på kort tid, sier Tåsengutt Marcus Ulstad Nilsen (24).

Sammen med de tidligere skolekameratene Andreas Sjo Engen og Kjetil Helgesen fra Lambertseter har han laget låta som er en av favorittene foran årets MGP-finale.

Startet med russelåter

Som så mange andre startet de med å lage russelåter og skapte det første nettverket gjennom dette.

– Jeg møtte Stella på en bookingfest etter at jeg deltok på en låt under VG lista konserten på rådhusplassen, sier Marcus.

Han inviterte henne til studio ved Lambertseter og ble senere spurt om de ville lage en låt til henne for MGP.

Positiv respons

– Vi lagde først en låt som hun var litt usikker på, deretter en låt til. Men da hun fikk høre låt nummer én en gang til, sa det bare klikk, og plutselig hadde vi kun to dager til rådighet før deadline, forteller Marcus.

Responsen de fikk fra MGP var også overveldende, og mer enn de kunne ha håpet på.

– Det er en tøff bransje, og vi kom fort inn i det med løfter på alle kanter. Men forløpig klarer vi oss bra, forteller Marcus som legger til at de nå også ser en større interesse fra andre artister.


Vil leve av musikken


– Hva tenker dere om fremtiden?

Vi vet nå at det er dette vil drive med resten av livet. Å kunne leve av musikken på heltid hadde vært utrolig, og MGP er absolutt en god start, sier Marcus, som gleder seg stort til finalen på lørdag.

– Nervene er ikke så verst nå, men de kommer nok ettersom kvelden nærmer seg. Det skal bli gøy, avslutter han.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.