RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

 
  Foto: Illustrasjonsfoto

Pågrep blotter

En del trafikkulykker og en østeuropeer som viste litt mer av seg selv enn han burde er litt av det politiet har hatt å stri med denne uka.

Snurret på E6

E6/ÅSLAND: Klokken åtte tirsdag morgen fikk politiet melding om en trafikkulykke i inngående felt på E6 ved Åsland. Da patruljen kom fram viste det seg at hele fire biler var involvert i ulykken.

En lastebil hadde ligget skiftet felt for å kjøre forbi en traktor. Da han skulle legge seg tilbake hadde han kommet borti en Golf som hadde snurret og ble stående med nesa mot kjøreretningen. En Ford som kom imot bråbremset og ble så påkjørt av en hvis kassebil.

Ingen personer kom til skade, men Golfen hadde fått store materielle skader og måtte taues bort. De andre bilene fikk kun mindre skader.

Kollisjon

MOSSEVEIEN: Klokken 11.43 tirsdag fikk politiet melding om et trafikkuhell på Mosseveien ved Sjursøya. To biler hadde kollidert, men ingen personer var skadet. Politiet bisto med utfylling av skademeldingsskjema. Bilføreren hadde selv rekvirert borttauing av begge bilene.

Kvinne påkjørt av bil

SÆTER: Klokken 16.19 tirsdag fikk politiet melding om at en person var skadet etter en påkjørsel i Sæterkrysset. Det var en 75 år gammel kvinne som var påkjørt i beinet. Hun ble kjørt til Ullevål sykehus for sjekk. Den 47 år gamle kvinnelige bilføreren ble fikk førerkortet beslaglagt og samtykket til dette.

Trafikkulykke på E6

MANGLERUD: Onsdag klokken 16.09 kolliderte to biler på E6 ved Manglerud. Ingen personer kom til skade, men uhellet skapte en del trafikale problemer. Politiet bisto med å få bilene bort fra veien og inn på bensinstasjonen på Manglerud.

Fant stjålet båt.

HOLMLIA: Politiet kom onsdag klokken 18.21 over en stjålet båt under en patrulje i Liakollen på Holmlia. Båten sto på en henger og var stjålet fra Oppegård båtforeningen 14. oktober. Viking kom og hentet båten og hengeren.

Truffet av førerløs bil

LAMBERTSETER: Fem på ni torsdag morgen fikk politiet en telefon fra krysset Radarveien/Mylskerudveien. En bil var truffet av en ryggende førerløs bil. Like etterpå dukket føreren av den førerløse bilen opp og partene ordnet saken seg imellom.

– Vi oppfordrer bilførere til å sette på håndbrekket hvis bilen ikke står i gir, sier Dag Harald Drevsjø ved Manglerud politistasjon.

Pågrep blotter

RYEN: Like før klokken 12 torsdag fikk politiet telefon fra reisende på Ryen T-banestasjon. En mann hadde blottet seg for dem. En østeuropeisk mann i 30 årene ble like etterpå pågrepet.

Innbrudd på Bøler

BØLER: Politiet fikk torsdag to innbruddsmeldinger fra Bølerlia. Klokken 17.45 kom den første, da var en verandadør brutt opp i Bølerlia 27. Inne i leiligheten var det romstert en del og en del gjenstander var stjålet.

Innbruddet har skjedd i tidsrommet fra 08.30 til 17.30. Den andre meldingen kom klokken 22.20, denne gangen fra Bølerlia 61. Også her hadde tyven kommet seg inn gjennom en verandadør og en pc var stjålet. Ingen er pågrepet i saken.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere