RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Politiet lette med både hund og helikopter etter en mann mandag. Dette bildet er fra en tidligere hendelse.
Politiet lette med både hund og helikopter etter en mann mandag. Dette bildet er fra en tidligere hendelse. Foto: Illustrasjonsfoto: Øystein Dahl Johansen

Pågrep mann med revolver

Den sommerlige pinsefreden på Mortensrud ble brått brutt mandag formiddag da politiet satte i gang jakt på en mann som skulle være bevæpnet og ha skadet en mann med kniv.

MORTENSRUD: På nødtelefon fikk politiet melding om at en mann var skadet med kniv i Lofsrudhøgda. Han skulle også ha vært truet av en 22 år gammel afghansk mann. Mannen skulle ha en revolver.

Gjerningsmannen skulle ha stukket til skogs mellom Mortensrud og Lofsrud, og  politiet satte inn store styrker med både hund og helikopter. Tips fra vitner gjorde at politiet raskt fant ut at han var en kjenning av dem og identiteten var klar.

Politiet fikk kontakt med mannen på telefon. Etter drøye tyve minutter ble han pågrepet uten dramatikk i Gamle Bygdevei. Han hadde da verken kniv eller våpen på seg.

Skaden på mannen som meldte han var knivstukket, begrenset seg til et lite kutt i en hånd.

Les også: – Nå vet du alt, nå må du dø

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere