*Nettavisen* Nyheter.

Pågrep tre taggere

Tre gutter ble natt til tirsdag pågrepet av politiet for tagging på Lambertseter.

LAMBERTSETER: Tre ungdommer i slutten av tenårene ble klokken 01.30 natt til tirsdag pågrepet for tagging ved solsenteret på Lambertseter.
Politiet hadde tidligere på kvelden fått melding fra en vekter om tagging på Jacobs, sparebanken på Holtet og Ulsrud og Karlsrud t-banestasjon. Vekteren hadde funnet ferske tagger, spraybokser og ølflasker på stedene.
Da politiet fant guttene på Lambertseter kom de vassende i snøen De luktet maling i området og det ble funnet ferske tagger på en vegg og taggeutstyr i guttenes bil.
Guttene er kjenninger av politiet. To av dem er 19 år og sistemann er 17 år gammel. Guttene ble pågrepet og siktet for grovt skadeverk. De måtte tilbringe natten i arresten. I avhør tirsdag har guttene innrømmet noen av forholdene, men skylder også på hverandre og en fjerdeperson.
Politiet vet ikke med sikkerhet om det var de samme tre guttene som sto bak alt skadeverket, men ser alvorlig på forholdet.
Vi slår hardt ned på tagging, det er grovt skadeverk og det kan straffes med bøter og fengsel opp til fem år, sier Gro Smedrud på Manglerud politistasjon.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.