*Nettavisen* Nyheter.

Påkjørt av handikap-bil, løs tilhenger og meget full bilfører

Politiet stoppet denne uken en bil der både sjåfør og passasjerer var "svært beruset". Foto: Illustrasjonsfoto

Nok å gjøre for Manglerud-politiets patruljer også de siste dagene.

Brann i barnehage

HOLMLIA: Mandag morgen ble det meldt fra Lia barnehage i Asperudveien på Holmlia at det i løpet av natten hadde vært brann der. Det var satt fyr på tre søppelkasser. Det var ingen skader ut over de ødelagte kassene.

Påkjørt av handikap-bil

MANGLERUD: En 83 år gammel dame ble mandag ettermiddag påkjørt av en handikap-bil i Plogveien rett utenfor Manglerud senter. Hun ble kjørt i ambulanse til legevakten for sjekk.
Det blir ingen politisak av uhellet.

Fant tom båt

ULVØYA/MALMØYA: Mandag kveld ble det oppdaget en tom jolle i sjøen mellom Ulvøya og Malmøya. Det er ikke meldt om at noen er savnet i området, og politiet konkluderer med at jolla hadde slitt seg og ”seilt sin egen sjø”. Den ble tauet til land.

Tilhenger fløy gjennom lufta

ABILDSØ: Mandag kveld var det en noe spesiell hending på E6 ved Abildsø. En bil kjørende utover mistet hengeren sin. Denne ”fløy gjennom lufta” som vitne har fortalt og traff en bil i motgående kjørefelt.

Ingen personer ble skadet. Den 64 år gamle føreren har fortalt at han fikk sleng på hengeren som var lastet med betong og at den løsnet fra bilen. Hengeren ble ødelagt. Det tok litt tid å få ryddet veibanen for betongsrester.

Forsøkte å stikke fra politiet

MORTENSRUD: Politiet forsøkte natt til tirsdag å stoppe en bil på Mortensrud for kontroll. Fører skjulte ansiktet sitt, og forsøkte å stikke av. Men innhenting gikk fort. Årsaken til at mannen ville komme seg unna, var at han kjørte i beruset tilstand.

Innbrudd

SKULLERUD: Tirsdag ble det meldt om innbrudd på Skullerud Aktivitetshus i General Ruges vei. En vindusrute var knust. Det er noe uklart om noen har vært inne i bygningen.

Fører var veldig beruset

SKULLERUDDUMPA: Politiet kom tirsdag ettermiddag over en bil som sto i veikanten på E6 i Skulleruddumpa. Både fører og passasjer var det politiet som ”veldig fulle”. De var noe aggressive da de ble kjørt inn til sentralarresten for blodprøve og tørk. Bilen sto farlig til og ble kjørt bort.

Brann i sikringskap

NORDSTRAND: Tirsdag kveld ble det meldt om røyk i en bolig i Vingolfveien på Nordstrand. Det viste seg å være en liten brann i et sikringskap. Brannvesenet slukket. Ingen personer kom til skade.

Innbruddstyv var sønnen i huset

PRINSDAL: Natt til onsdag meldte en mann at en person var i ferd med å ta seg inn i nabohuset med en stige.
”Innbruddet” viste seg å være helt udramatisk. Sønnen i huset hadde ikke nøkkel, og var i ferd med å sette opp stige for å komme seg inn gjennom et vindu i 2. etasje.

Måtte avlive rådyr

HAUKETO: Natt til onsdag måtte politiet avlive et rådyr som var kommet til skade. Dette skjedde nederst i Ekebergveien ved Hauketo.

LES OGSÅ POLITILOGGEN FRA FORRIGE UKE: Nasking, trafikkuhell, tyveri og branner

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.