RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Påkjøringsrampe stengt etter steinsprang


Etter at det onsdag falt steiner ned på veirampen fra Lambertseterveien og mot E6 utover, måtte fjellveggen renses.
Etter at det onsdag falt steiner ned på veirampen fra Lambertseterveien og mot E6 utover, måtte fjellveggen renses. Foto: FOTO: Arne Vidar Jenssen
Steinspranget er kjent for de fleste på Lambertseter, men ikke i den betydning det hadde onsdag og torsdag.

Lambertseter/Abildsø: Da raste det nemlig ut steiner fra fjellskråningen på siden av påkjøringsrampen fra Lambertseterveien og ned på E6 utover.

En bil ble truffet onsdag, og dermed måtte det settes igang sikringsarbeider. Ingen store skader på bilen, og ingen personer ble berørt. Men man tok ingen sjanser.

Torsdag var store styrker i gang med å både rense og inspisere fjellsiden. Løse steiner ble spettet ut, og trær og busker fjernet. Etter hvert kan det bli aktuelt å sette opp nett her.

De foreløpige arbeidene ble anslått til å være ferdige torsdag kveld.

Men det er også aktuelt å ta en titt på skråningen mot rampen fra E6 utover og opp mot Lambertseterveien. Her er det ikke registrert steinsprag, men området vil av sikkerhetsmessige hensyn bli inspisert.

Dette skal gjøres nattestid for ikke å berøre trafikken.

Det gjorde det nemlig både torsdag morgen og ettermiddag i det den sørgående rampen måtte stenges, og dermed ble det veien om Lambertseter for mange.

 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere