RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Påkjørsel, nark og innbrudd


 
  Foto: Illustrasjonsfoto
Det har vært relativt rolig for vårt lokale politi de siste dagene.

MANGLERUD POLITIDISTRIKT: Onsdag ettermiddag ble politiet varslet om et trafikalt forhold i Ryenkrysset.

Fornærmet part fortalte at bilen hans var påkjørt, men den skyldige hadde stukket av. Registreringsnummer ble imidlertid notert, og dermed ble det anmeldelse.
 

Flere saker fra Manglerud-politiets logg:

Tre tatt med narkotika

LJABRU: Onsdag kveld ble en bil stoppet i Ljabruveien. En dame på 34 år ble pågrepet i og med det ble funet narkotika i bilen. Politiet ble i samme anledning interessert i en leilighet på Holmlia. Her ble to menn på 33 og 35 år pågrepet - også disse for narkotika.

To stakk etter innbrudd

KASTELLET: Klokken 02.33 gikk en innbruddsalarm i en bolig i Cappelens vei på Kastellet. Politiet var der to minutter senere og satt igang søk med hund. Folk i huset kunne opplyse at to personer hadde stukket av . Det ble gitt et signalement. Letingen ble resultatløs.

Sjekket biler

HOLMLIA: Torsdag ettermiddag kom det melding til politiet at noen ungdommer var i garasjehuset ved Holmlia senter og var veldig interessert i parkerte biler. Politiet kom i kontakt med noen unge gutter, men de kunne ikke knyttes til noe ulovlig.

Klatret på taket og bråkte

OPPSAL: Mye bråk på Oppsal skole torsdag kveld førte en politipatrulje til stedet. Noen hadde både vært på taket og på scenen i skolegården. Det hele løste seg uten forføyninger.

Hadde glemt nøkkel

BJØRNDAL: Natt til fredag ble det meldt at en person forsøkte å klatre opp mot 2. etasje i et hus i Åslandhellinga på Bjørndal.

Det viste seg at klatreren bodde i huset, men hadde glemt nøkkel.

Da politiet kom seg inn i boligen, luktet det marihuana. To menn på 19 og 23 år ble pågrepet. En dame som sov i huset, hadde vært så langt inne i drømmeland at hun ikke hadde hørt noe.

Nye kontroller

ØSTENSJØ: Politiet fortsatte sine kontroller ved skolepatruljer på onsdag og torsdag. Denne dagen var de to ganger ved Østensjø skole hvor det var stor trafikk.

– Vi har foreløpig stoppet et hundretalls biler og fortalt om kjøreregler der skolepatruljene står, forteller overbetjent Dag Harald Drevsjø.

– Det er også delt ut brosjyrer.
 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere