RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Påkjørt av trikk i Schweigaardsgate


 
 

GRØNLAND: En 22 år gammel mann ble mandag kveld påkjørt av en trikk i Schweigaardsgate på Grønland. Mannen ble kjørt til bruddavdelingen på legevakten med mindre skader. Politiet tok de nødvendige bilder før trikken fikk kjøre videre.

Mann slått ned - gjerningspersonen forsvunnet

SKIPPERGATA: I går kveld meldte en mann at han var slått ned i Skippergata av en mann som forsvant i en drosje. Nedslåtte var ikke skadet. Dette er alt politiet vet om saken som vil bli anmeldt i løpet av dagen.

Ruset i bil med motoren i gang

BYPORTEN: Ved parkeringsplassen ved Byporten satt det i går kveld en 27 år gammel mann i en bil med motoren i gang. Han var tydelig ruset. Han erkjente å ha tatt heroin, men ikke å ha kjørt bilen. Han skal ha tatt stoffet mens bilen stod stille. Det kunne ikke bevises at mannen hadde kjørt i ruset tilstand. Han blir derfor anmeldt for narkotikabruk. Politiet tok bilens nøkler.

Brann på rom i beboelseshus

SENTRUM: Klokken 04.10 kom det melding om en brann i et beboelseshus i Bernhard Getz gate. Det viste seg å ha vært en åpen framme i en borddekorasjon på et bord i 8. etasje, men at brannen var slukket med et brannslukningsapparat. Det var skader på en duk og på noen papirer. Politiet skrev en brannmelding på forholdet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere