RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Påls herlige "hat-trick"

Et ekte "hat-trick" av Pål Rustadstuen i løpet av en halvtime snudde 0-1 til seier 3-1 mot Kjelsås. Dermed økte Oslo Øst forspranget på tabelltoppen til fem poeng.

- Heeerlig!
Pål Rustadstuen var et eneste stort smil etter at han snudde den vanskelige bortekampen mot Kjelsås med tre iskalde scoringer etter pause.
- Alltid moro å score mål, og "hat-trick" har det vel ikke blitt siden jeg var lilleputt, sier 22-åringen fra Lillehammer.

Vanskelig

Førsteomgangen i regnværet på kunstgresset på Grefsen bør egentlig forbigåes i stillhet for Oslo Øst. Da var det langt mellom høydepunktene.
- Kjelsås er vanskelige å spille mot, sier Rustadstuen.
Serielederen spilte "five-a-side" i 45 minutter på egen halvdel, og slo ballen tilbake til keeper rundt tjue ganger i løpet av omgangen. Da var det vanskelig å se hvor de ville hen.
- Kjelsås var ikke interessert i å spille fotball, og når vi ikke klarte å flytte beina - så ble det dårlig, sier 22-åringen.
Straffen fikk Oslo Øst i omgangens siste minutt da Mike Dumboye brukte tjue touch på å slå fra seg ballen, og da Morten Enge endelig fikk den - så sendte han den rett til en motspiller. Etter litt klabb og babb dundret veteranen Dag Halvorsen Kjelsås i ledelsen.

Pål snudde

I pausen ble Oslo Øst enige om skifte taktikk.
- Vi begynte å slå langt, og det hjalp, sier Rustadstuen.
Bakrommet ble hyppigere benyttet, og Kjelsås fikk mer og mer trøbbel defensivt. Pål var ikke vanskelig å be da sjansene bød seg, og her forteller 22-åringen om sitt "hat-trick":
* 1-1 - Det var et fantastisk innlegg av Midtsian. Veldig presist, og det er det bare han som gjør. Jeg kunne bare sette hodet til.
* 1-2 - Ballen spratt over Kjelsås stoppere, og jeg løp omtrent alene fra midtstreken. Jeg bestemte meg tidlig for å sette den kontant i hjørnet.
* 1-3 - Granum dro seg forbi et par mann på kanten, og la den tilbake til meg. Jeg siktet på det korte hjørnet, og der satt den.
Dermed endte det 3-1 til Oslo Øst, og fem poengs forsprang på tabelltoppen foran mandagens hjemmekamp mot Lillestrøm 2 på Lambertseter stadion.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere