RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

«Bettan» og Per svingte seg på gulvet til glede for samtlige fremmøtte.
«Bettan» og Per svingte seg på gulvet til glede for samtlige fremmøtte. Foto: FOTO: ELISABETH C. WANG

Pangåpning med “Bettan”

De satt som sild i tønne, de velkledde seniorene, som onsdag hadde lagt turen innom Ullern seniorsenter. På “scenen” sto Elisabeth Andreassen.

ULLERN: – Ja, dette er det meste jeg har sett her. Det er definitivt nærmere 150 mennesker, sier den nystartede kokken Ole Jan Solbakken, og skuer fornøyd utover radene av stoler.

– Dette må jeg selvsagt få med meg. Kameraet har jeg med også i tilfelle det blir noen morsomme bilder, smiler Jorunn Ringen.

Storm-suksess

Også daglig leder Elly Christensen gledet seg til mini-konserten og var tydelig begeistret for å ha “Bettan” tilbake på seniorsenteret.

– Hun besøkte oss i fjor og det var en storm-suksess, så da hun ytret ønske om å åpne kulturkafeen i år var jeg så lykkelig, sier Christensen.

Blant spellemenn

Og Andreassen, som denne gangen tok for seg spellemennene i sitt liv, skuffet ikke. Det gjordet heller ikke hennes to medbrakte spellemenn Petter Anthon Næss og Tarjei Nysted.

– Jeg har møtt mange spellemenn i mitt liv. Møter som har vært fylt med musikk, glede og nysgjerrighet. Spellemennene har på mange måter forandret livet mitt og gitt meg nye muligheter, sa Andreassen.

– Danse med Per

I blandingen kjente og kjære og mindre kjente sanger hadde en aldri så liten overraskelse sneket seg inn.

Andreassen hadde nemlig med seg sin egen brudevals, skrevet av Rolf Løvland og tekstsatt av Bjarte Hjelmeland.

Og så var det duket for det som muligens ble dagens høydepunkt. I hvert fall for én mann blant publikum. Under “Danse mot vår” forandret nemlig Andreassen aldri så lite på teksten. Dermed ble “være ung jeg vil danse mot vår” istedet til “være ung jeg vil danse med Per”.

Og det hadde tydelig Per lite eller ingen ting i mot der han svingte seg med selveste Elisabeth Andreassen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere