RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Pangstart for BSK/NIF


Vant krigen: Njård bød på hard motstand i onsdagens toppkamp, men det var til slutt BSK/NIF-gutta, her ved Simen Strømberg, som gikk seirende ut av krigen.
Vant krigen: Njård bød på hard motstand i onsdagens toppkamp, men det var til slutt BSK/NIF-gutta, her ved Simen Strømberg, som gikk seirende ut av krigen.
BSK/NIF har fått en optimal åpning på årets sesong. Onsdag ble Njård slått i Bækkelagshallen.

Bekkelaget: Det er slike kamper vi må vinne hvis vi skal klare målsettingen om opprykk. To poeng var helt klart viktigst i denne kampen for vi har mye å gå på, mener BSK/NIFs Henrik Eriksen.

Både BSK/NIF og Njård er blant lagene som er tippet å kjempe helt i toppen i det som trolig blir en rekordjevn 2. divisjon. Og det ble også en meget jevn forestilling mellom opprykkskandidatene. Til pause sto det helt likt mellom lagene, men utover i kampen tok BSK/NIF over kommandoen og kunne til slutt dra i land en knepen seier, selv om laget gjorde det unødvendig spennende mot slutten av kampen.

Senket tempoet

Njård hadde nemlig sjansen til å utlikne i sluttminuttet, men i stedet rappet hjemmelaget ballen og kunne fastsette sluttresultatet til 31-29. Dermed står laget med fire poeng av like mange mulige til nå.

Det ble litt mer spennende enn det burde. Men Njård spiller et spill som egentlig ikke passer oss, og klarte også å dra oss ned på tempoet deres, forklarer Eriksen.

Spennende

Han er en av de rutinerte spillerne på årets lag, og Eriksen gikk foran i krigen i det viktige oppgjøret onsdag. Men bakspilleren passer også på å skryte av sine mange yngre lagkamerater.

Gutta er unge, men er virkelig med og drar lasset likevel. De la ned en utrolig god innsats i denne kampen, sier Eriksen.

Bakspilleren legger ikke skjul på at han har stor tro på laget.

Det er en fin blanding av rutinerte spillere og unge talenter her. Laget er veldig spennende, fastslår Eriksen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere