RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Pangstart for Bygdø

Bygdø Monolittens serieåpning i 3. divisjon endte med tre viktige poeng mot Bærum 2. Tre dager senere inntok de tabelltoppen med 2-1 over Bøler.

Bjølsen: Bygdø tok tak fra starten av kampen mot Bærums andrelag og tilrev seg tidlig initiativet. Deres overtak ble da også belønnet med scoring etter 17 minutter. Et frispark som settes i mål på en heller heldig måte. Spillende trener Inge Virum beskriver målet som flaks.
Der var vi veldig heldige. Skuddet var ikke spesielt hardt og Bærums keeper ble forstyrret såpass at han ikke rakk ballen, forklarte Virum.

Straffe

Mot slutten av første omgang, og i starten av andre kom Bærum 2 mer med i matchen, noe som resulterte i utligningen på straffespark i det 57. minutt. Og om Virum mente Monolitten hadde flaks ved første scoring var de tilsvarende uheldige med straffesituasjonen.
Den kan mildt sakt diskuteres slår han fast, uten å gå mer i detalj.

Trener minst

Men etter mye kjemping og kriging kommer Monolitten, med innbytter Eirik Husby, seg gjennom på venstrekanten og smeller inn matchvinnermålet og serverer kampens høydepunkt.
Det var rett og slett en fin gjennomløpning med et like fint, og riktig hardt, skudd, kommenterer treneren.
Alt i alt ble dette en real opptur for gutta fra Bygdø, som har det moderate målet om å holde seg i divisjonen denne sesongen.
Vi er nok det laget som trener minst, så det blir vanskelig nok, avslutter Inge Virum.
PS! Tre dager senere var imidlertid ikke laget mer beskjedne enn at de tok årets første borteseier med 2-1 mot Bøler og deler dermed tabelltoppen med Ullern.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere