*Nettavisen* Nyheter.

Pangstart for Linderud Grei

Christine Libach har mye å smile for om dagen. Søndag scoret hun fire mål da LGT banket Grand Bodø 62 på bortebane. I fjor endte bortemøtet i Bodø med 6-2-tap for LGT-damene, men i år er det altså snudd på hodet, og i tillegg leder groruddølene 1. divisjon etter tre serierunder.

Linderud Grei Toppfotball har virkelig truffet med vårformen. Og i Bodø løsnet det for Christine Libach også med fire fulltreffere.

Klikk på bildet for å forstørre.

Trener Glenn Kleven er fornøyd med utviklingen.

LINDERUD: Sola skinner og latteren sitter løst på treningsfeltet på Linderud mandag denne uka.

Linderud Grei har akkurat banket en av seriefavorittene i 1. divisjon, Grand Bodø, 6-2 og leder overraskende serien etter tre runder.

- Ja, det ble en morsom tur til Bodø denne gangen, sier trener Glenn Kleven.

Holdt hodet kaldt

Og ekstra moro var det for LGT-spissen Christine Libach. Etter en litt trå oppkjøring har hun virkelig funnet veien til nettmaskene igjen. Mot Grand Bodø banket hun inn ikke mindre enn fire scoringer.

- Nå har jeg virkelig funnet formen, og det var utrolig deilig, smiler Libach.

- Da jeg scoret det første målet på hodet mot Bodø, tenkte jeg at hvis jeg klarer det, så klarer jeg flere, ler Libach, som ikke er kjent for hodestyrken.

Hun kjempet inn tre mål til etter gjennombruddspasninger.

- Jeg har kommet til sjanser tidligere i vår også, men nå klarte jeg å holde hodet kaldt i avslutningsøyeblikket også, sier LGT-spissen.

Scoret tre for rekruttene

Torsdag spilte hun rekruttmatch mot Stabæk 2, og der scoret hun tre mål.

- Helt bevisst trekk. Hvis spillere sliter litt, så setter vi dem ned et hakk så de kan spille på seg selvtillit igjen, forteller trener Kleven.

- Jeg trengte det, medgir Libach.

Nå håper hun suksessen fortsetter, både for seg personlig og for laget.

- Forhåpentligvis har jeg ikke brukt opp scoringskontoen min nå, fleiper Libach.

Å inneha tabelltoppen syns hun er helt herlig.

- Vi har hatt en kjempestart på sesongen. Vi har fått ny trener, og en del nye spillere, og det er skikkelig bra stemning på laget om dagen, forteller Libach.

Linderud Grei har slitt i bunnen av 1. divisjon de to siste årene, og Libach er overbevist om at de skal slippe det i år.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.