*Nettavisen* Nyheter.

Panjabi MC til Furuset Forum

MTV-award-vinner Pajnabi MC er en av hovedattraksjonene når musikk fra Pakistan, India og Afghanistan møter ishockey i Furuset Forum.

Furuset: Lagsport på is og hete rytmer fra Østen har vanligvis ikke mye til felles, men lørdag møtes etnisk musikk og lokal ishockey i Furuset Forum. Arrangørene lover et festfyrverkeri av mat, dans, musikk og rytmer og oppfordrer alle til å starte den Norske sommeren med en fargesprakende fest.
Musikken står i sentrum, og vi tør påstå at det er første gang en vinner av en MTV-award opptrer i Groruddalen. Panjabi MC er kjent for hiten "Mundian To Bach Ke", som gjorde det bra over hele verden for et par år siden. Lørdag stiller MC-ene i Furuset Forum.

Populær pakistaner

På scenen står også Ali Zafar, en ung, kritikerrost pakistaner som kan skryte av gode salgstall i flere land. Han stiller for første gang med fullt band i Norge.
Jae-R, som har samarbeidet med 50 Cent, dukker også opp på Furuset. Det samme gjelder de lokale dansegruppene One Unity og Damini House of Culture.

Fellesskap

Målet med arrangementet er å bidra til et fellesskap hvor man gir hverandre innblikk og forståelse av kultur, tenkemåte og interesseområder.
Tanken er at alle de som er involvert i Furuset Ishockey vil kunne ha glede av å se hva som beveger seg blant befolkningen på Furuset. Samtidig er det viktig for de i nærmiljøet som ikke er kjent med ishockey å få innblikk i "Kunsten å krige" på isen.
Billetter koster fra 249 kroner og kan kjøpes på www.billett24.no eller i Furuset Forum på dagtid.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.