RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Panter for verden

Elevrådet på Stovner videregående skole la merke til at elevene på skolen drakk mye brus. Dermed satte de i gang en panteaksjon - for å redde verden.

Stovner: Det var elevrådet ved skolen som kom med ideen om å sette ut pantekasser for elevene og lærerne ved skolen.
- Vi har foreløpig satt ut åtte kasser rundt om på skolen, men vi regner med at det blir flere etterhvert, forteller Ingunn Johannessen som sitter i elevrådstyret.
Elevrådet oppfordrer alle elever og lærere til å legge tomflasker i pantekassene.
- Alle monner drar. Mottoet vårt er redd verden. I begynnelsen skal vi sørge for at elevene får noe tilbake for flaskene sine. Vi vurderer blant annet å ha en valentinesfeiring ved skolen, og da kommer vi til å bruke pengene vi får fra tomflaskene til det arrangementet. Etterhvert kommer vi også til å gi pengene til forskjellige veldedighetsprogram, fortsetter Ingunn.
Og hittil ser det ut til at det kan bli en god del penger fra prosjektet. Etter at kassene ble satt ut i midten av januar, har det allerede kommet inn 500 kroner.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere