RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Park trenger flere barn

Storstilt barne- hageutbygging har gjort mange barneparker overflødige. Nå ønsker Nedre Bekkelaget barnepark seg flere barn for å slippe å bli lagt ned.

Nedre Bekkelaget: Det kryr av barn ute og inne i den trivelige parken som ligger like ved Nedre Bekkelaget skole. På tunet er det husker og båter og yrende liv. Men over sommeren er det mange av de større barna som skal slutte.

Før hadde vi listen full av navn, men nå er trenden snudd, forteller Tone M. Jørgensen. Tidligere ble barn fra Nedre Bekkelaget prioritert, men nå er det ikke rift om plassene lengre.

Her er alle barn velkomne. Også folk fra Holmlia eller Østensjø må gjerne ta kontakt hvis de trenger parkplass, sier Jørgensen. Barneparken, som er foreldredreven, er åpen 10.00 til 14.00 alle hverdager året rundt. For dette må foreldrene ut med 2000 kroner i måneden. Men da beholder man til gjengjeld kontantstøtten.

Førskole

Tone M. Jørgensen har jobbet i parken i en årrekke, og barna fra skolen flyr gjerne inn i parken hennes i storefri.

Ja her er det mange barn jeg har fulgt fra de var bittesmå og ut syvende klasse. Det er veldig kjekt, sier Jørgensen. Barna i parken er ikke bare ute. Et av parkens to bygg har et lite kjøkken og i hovedrommet er et stort bord hvor barna spiser, slik de gjør i det Nordstrands Blad kommer på besøk.

Vi har varm mat en gang i uken. Det var en italiensk pappa som innførte det, og siden har vi hatt det sånn, forklarer Jørgensen.. To Moleven-brakker huser aktivitetshus for de eldste barna. Her er det førskole for de eldste, mens de minste hviler middag. De største barna får også dra på tur hver onsdag.

Vi vil gjerne ha litt eldre barn hit, men alle kan søke, sier Jørgensen, som nå håper at mange tar kontakt.

Vi har varm mat en gang i uken. Det var en italiensk pappa som innførte det, og siden har vi hatt det sånn.

Tone M. Jørgensen

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere