RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Parkerings-problem på Manglerud senter


Hvor mange parkeringsplasser kan man oppta om man bare har nok billetter?
Hvor mange parkeringsplasser kan man oppta om man bare har nok billetter? Foto: Foto: Arne Vidar Jenssen
Hvor mange billetter kan/må man ha i vinduet på bilen når man parkerer ved Manglerud senter?

MANGLERUD: Tidligere i uken sto en person frem i media angående en parkeringssak på Manglerud. Han hadde fått "hilsen" under vinduspusseren fordi han hadde parkert med henger, men uten å ha billett i vinduet for hengeren.

For parkerer du bil og henger over to oppmerkete plasser, ja, da skal du ha to billetter i bilvinduet. Det spiller ingen rolle om hengeren er festet på bilen.

For med liten skrift på parkeringsinformasjonen går det frem at henger i denne sammenheng er å regne som motorvogn. Og parkert motorvogn skal ha billett. Altså bil + henger krever to billetter i bilvinduet. Argument om at parkering på Manglerud-plassen er gratis i tre timer, og billetten dermed bare forteller hvor lenge du har stått med ekvipasjen, møter ingen forståelse hos parkeringsselskapet.

– Kom og se på denne parkeringen, sier en mann Nordstrands Blad møter på Manglerud-parkeringen. – Hvor mange billetter må denne bilen og henger ha?

De to enhetene opptar nemlig fire plasser.

– Er dette lovlig parkering om det ligger fire billetter i bilvinduet? spør han.

Det har ikke lykkes Nordstrands Blad å få svar fra parkeringsselskapet, og det var heller ingen betjent på stedet som kunne fortelle om lovlighet og om man kan trykke seg avlat med et nødvendig antall billetter.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere