RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Dette skiltet har dukket opp på et av russens faste møteplasser. Det betyr forbud for russebusser på nattestid fram til 11. juni.
Dette skiltet har dukket opp på et av russens faste møteplasser. Det betyr forbud for russebusser på nattestid fram til 11. juni. Foto: Kristin Tufte Haga/Nordre Aker Budstikke

Parkeringsforbud for russebusser i Maridalen

Sist oppdatert:
Etter gjentatte klager på bråk, har Bymiljøetaten stengt for busser.

MARIDALEN: Parkeringsplassen ved Låkeberget i Maridalen er et populært festeområde for russen.

Det setter imidlertid ikke naboene spesielt stor pris på, og etter gjentatte klager på bråk de siste ukene, har Bymiljøetaten i Oslo kommune nå tatt grep, skriver Nordre Aker Budstikke

Les også: Etterlyser bilder og video etter russevoldtekter

På parkeringsplassen natt til tirsdag dukket det opp et parkering forbudt-skilt med en undertekst, som sier at forbudet gjelder busser i tidsrommet 23-07, alle dager. 

– Vedtaket er fattet på bakgrunn av mange klager om nattebråk fra oppsittere i Maridalen og Sørkedalen, og skilt er satt opp ved de større p-plassene, sier pressekontakt i Bymiljøetaten, Odd Olav Bratteberget til Nordre Aker Budstikke.

Forbudet varer kun i én måned, og skulle man bli tatt i å parkere en buss på en av parkeringsplassene i tidsrommet er bøtesatsen beskjedne 500 kroner, melder avisa.

Les også: Slik så det ut etter russefesten

LES FLERE SAKER I NORDRE AKER BUDSTIKKE HER!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere