RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Parkeringsvaktene vil følge ekstra med


FARLIG KRYSS: Bymiljøetaten har sagt at de skal følge ekstra godt med fremover.
FARLIG KRYSS: Bymiljøetaten har sagt at de skal følge ekstra godt med fremover. Foto: FOTO: Anders Auberg
Etter saken Lokalavisen Groruddalen skrev om krysset Økernveien/Skogvollveien, sier Bymiljøetaten at de skal følge ekstra med ved klager.

BJERKE: Tidligere denne uka skrev vi om Økernveien/Skogvollveien, hvor feilparkerte biler gjør sikten dårlig. Biler ender opp med å måtte rygge over fotgjengerfeltet barna bruker på vei til skolen.

Del på Facebook

Da vi tok kontakt med Bymiljøetaten for å høre om dette dreide seg om et håndhevingsspørsmål, altså om det aldri ble sjekket om bilene sto feilparkert, sendte de opp en patrulje umiddelbart.

Les også: Ulovlig parkering gir utrygg skolevei

Da var alle biler parkert riktig, men Kari Eliassen i Bymiljøetaten lover å følge ekstra med.

– Det er ikke alltid vi sender biler til enkelthenvendelser fra boligstrøk, men vi har nå gitt beskjed om at vi vil være ekstra obs dersom det kommer melding fra dette området, sier hun.

Basert på bildene våre mener politiet dette kan dreie seg om nettopp et håndhevingsspørsmål, og nå som Bymiljøetaten vet om problemet, håper lokale beboere at problemet er i ferd med å løses.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere