Parkområdet ferdig til våren

Vannspeilet, amfiet og broen begynner å ta form. Målet er at parken ferdigstilles til våren.

GRORUD: Parkområdet ved Grorudveien begynner å ta form. Dette er en av flere ledd i prosjektet Grorudparken. Broen er støpt, granittmurene oppover elven er stort sett ferdig og amfiet er i full utforming.

– Det har tatt litt ekstra tid, for vi har måtte sikre fjellet i amfiet ekstra. Fjellet har vært relativt dårlig, og da må det sikres for folket, sier anleggsleder Lasse Nyseter.

Åpner veien etter påske

Nyseter forteller at det har blitt litt forsinkelser med å åpne Grorudveien fordi KF Entreprenør har lagt fjernvarme i bakken for Hafslund.

– Fjernvarmen gjorde at vi ble litt forsinket i forhold til den opprinnelige fremdriftsplanen, men ifølge den nye er vi i rute, sier Nyseter.

Planen er å åpne feltet i Grorudveien etter påsken. Vann- og avløp på stedet er også lagt om.

Folkepark

– Målet er fortsatt å bli ferdig til våren, selv om det kanskje blir litt senere enn vi opprinnelig planla, sier Nyseter.

På stedet kommer det en dam og et vannspeil i ulike høyder, det anlegges granitterskel som folk kan gå på og det skal bli muligheter for å sette seg ned. Det blir satt opp granittvegg mot brua og det lyssettes under brua.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.