Gå til sidens hovedinnhold

Parkteatret i hundre

Til sommeren fyller Parkteatret 100 år. Dette skal selvsagt feires grundig, og underholdningen kan du være med på å bestemme.

GRÜNERLØKKA: Vi er et kulturhus for folket, og synes det er naturlig at gjestene våre får lov til å være med på å bidra til festen. Det gjør de best ved å ønske seg sitt drømmearrangement, mener daglig leder på huset, Martin Døving.

Variert program

Ønsker du deg opera? Barneteater? Rockekonsert med favorittbandet? Litt gladvold i form av wrestling? En gammel film? Mulighetene er tilnærmet ubegrenset, i følge Døving.
Visse begrensninger har vi, men de fleste skjønner jo hvor grensa går. Vi tar alle forslag seriøst, lover kollega Caroline Houge-Thiis.
Bygningen har gått gjennom store endringer siden det ble åpnet som offentlig kino tilbake i 1907. I dag er kulturhuset arena for en rekke forskjellige arrangementer, og det er nettopp dette Parkteatret ønsker å formidle når de feirer seg selv den første helga i juni.
Parkteatret er unikt fordi det er en arena for så mange forskjellige kulturelle uttrykk. Samtidig som vi har fast visning av dokumentarfilm på mandager, er vi for eksempel også en av byens mest brukte korscener. Vi har hatt samarbeid med 10 forskjellige ambassader opp gjennom årene. Den ene dagen kan det være finale i wrestling, mens det neste dag er barneteater. I løpet av fjoråret hadde vi 280 forskjellige arrangementer med publikum. Det sier jo sitt, mener Døving, som ønsker å inkludere alle aldersgrupper i feiringen.
Vi vet at dette har vært et viktig hus i flere generasjoner, og ønsker å se et publikum representert fra alle aldersgrupper. Forhåpentligvis kan vi få til et arrangement for de lokale eldresentrene også. Det er mange minner som sitter i dette huset.

Avstemning

Har du et ønske om hva som skal foregå på Parkteatrets scene den aktuelle helgen kan du enten levere forslaget direkte i baren, eller gå inn på Parkteatrets hjemmeside www.parkteatret.no og sende en mail.
Vi tar imot forslag fram til midten av april. Fra 16. april kan publikum gå inn på nettstedet vårt og avgi sin stemme. Vi har allerede fått inn utrolig mange hyggelige forslag. Alt fra gamle filmer til verdenskjente artister. Vi er innstilt på å jobbe hardt for å realisere ønskedrømmen fra publikum, hvor enn uoppnåelig den kan virke i utgangspunktet. Dette skal være vår gave til publikum, og en gave må jo ha en viss overraskelse i seg, avslutter Døving.

Reklame

NÅ: Gjør julegavekupp hos Milrab og Fjellsport