Gå til sidens hovedinnhold

Party-starter!

Endelig kan hele gjengen spille Guitar Hero sammen!

GAMER.NO: Siden Guitar Hero-serien introduserte gitarspilling som dataspill til massene for et par år siden, har serien knust salgsrekord på salgsrekord.

Sanger som har vært brukt i spillserien, får et markant oppsving i salgstall, og verden rundt har utallige ungdommer blitt introdusert for en ukjent verden med fantastisk musikk fra 60- og 70-tallet.

Les vår anmeldelse av Guitar Hero: Aerosmith

I World Tour kan du invitere alle vennene dine til å bli med og danne et virtuelt band, der en spiller gitar, en spiller bassgitar, en spiller trommer og sistemann kaster seg på vokalen i kjent karaokestil.

Det at fire personer endelig kan spille sammen, gjør spillet enda mer tilgjengelig, enda mer morsomt og enda mer vanedannende.

Trommesettet er bedre enn det Rock Band ble levert med tidligere i år, og består av tre trykksensitive trommer og to cymbaler.

Gitarene har også fått en oppgradering fra tidligere spill, og leveres nå med et eget trykksensitivt område for solospilling og lange notesekvenser nederst på gitarhalsen.

Les også vår anmeldelse av Rock Band

Musikkutvalget er mindre enn hos hovedkonkurrenten Rock Band, men sangene som er valgt ut danner grunnlaget for en flott rytmespillopplevelse. Ettersom instrumentene virker på tvers av spillseriene, er det enkelt å utvide musikksamlingen med andre spill etter hvert.

Jeg mistenker at mange amatørband kommer til å bli dannet og oppløst i løpet av årets juleferie. Anbefales.

Les hele anmeldelsen av Guitar Hero World Tour på Gamer.no

Reklame

Black weekend: Salgene fortsetter - Her får du oversikten du trenger