RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Påseilet mann (44) tisset på politistasjon


BOT: Mannen ble dømt i Oslo tingrett.
BOT: Mannen ble dømt i Oslo tingrett. Foto: Arkivfoto
Småfull 44-åring tatt på fersk gjerning en torsdagskveld i januar.

SENTRUM: Nylig ble den noe spesielle saken behandlet i Oslo tingrett. Da forklarte en Politihøgskole-student hva han og en kollega opplevde, etter at de fikk melding om en mann som blottet og urinerte i Operapassasjen på Youngstorget den aktuelle kvelden.

Tjenestemennene kjørte da i Møllergata og svingte deretter ned Youngsgata. I kvartalet nedenfor, i krysset mellom Youngsgata og Torggata, observerte de at 44-åringen sto.

– Vått på veggen

Politistudenten så da den nå domfelte mannen urinere på Sentrum politistasjon. Patruljen stanset og konfronterte den øl-tørste mannen, som snudde seg med åpent belte.

Ifølge politistudenten var det vått på veggen og det luktet urin.

44-åringen har på sin side forklart at han ikke urinerte, men forsøkte å lukke igjen en av lommene på buksen. Fordi den angivelig var trang snudde han seg mot veggen for å gjøre dette. Videre forklarte mannen at han hadde drukket seks-syv halvlitere, at han var brisen – men ikke full.

Bøtelagt

Retten fant det imidlertid bevist at 44-åringen har forholdt seg slik som beskrevet i tiltalen. Mannen er nå dømt til å betale en bot på 5 000 kroner for lovbruddet, subsidiært fengsel i ti dager.
 

LES OGSÅ: Stupfull svenske gikk amok i Holmenkollen

LES OGSÅ: Betalte 100.000, men satt igjen uten bil

LES OGSÅ: Dømt for brilletyveri i millionklassen
 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere