RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Påske- fantasi

Folkemuseet inviterer hele byen til påskefeiring.

Bygdøy: En lysekrone bestående av lysende egg, et 80 millioner år gammelt hadrosaurusegg og hundrevis av egg dekorert av barn og voksne er noe av det du kan se i utstillingen "Fantasi på egg" på Folkemuseet frem til 2. påskedag. I samarbeid med Opplysningskontoret for egg og hvitt kjøtt feirer Folkemuseet påsken.
Kunstnere, barn og voksne har dekorert egg i fantasirik utfoldelse til utstillingen "Fantasi på egg". Resultatet har blitt en fargerik utstilling med egget som et gjennomgående fellestrekk. Utstillingen viser alle eggene fra eggdekoreringskonkurransen "Det fineste jeg vet" i tillegg til bidrag fra inviterte kunstnere.
Frem til 9. april kan barna prøve seg som eggkunstnere i eggdekoreringsverkstedet. Pannekaker tilbys i Barnas pannekakehus. På helligdagene i påsken er det hyttestemning ved peisen i et av husene i Friluftsmuseet med brettspill, kryssord og påskens ukeblader. Det fortelles om gamle påsketradisjoner og barna kan høre eventyr.
Museet er åpent mandag fredag kl. 11 15, lør-, søn- og helligdager kl. 11 16.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere