RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Påske, sprit og kniv på Haugerud

Påskefeiringen startet ganske dårlig for en festdeltaker på Haugerud. Mannen i 20-årene ble knivstukket i låret uten å merke det selv.

Haugerud:Det var en del ungdommer som samlet seg til fest i en bolig på Haugerud forrige lørdag. Etter hvert tok festen en uventet vending.
Ettersom alkoholinntaket ble større, begynte situasjonen på festen å utvikle seg ukontrollert. Det hele endte med at en person ble skadet og en annen siktet for legemsbeskadigelse.
- En 20 år gammel mann ble knivstukket i låret på en fest på Haugerud. Skaden var på utsiden av låret og ikke livstruende. Han ble behandlet på sykehuset og utskrevet kort tid senere, sier førstebetjent Line Henriksen ved Stovner politistasjon.

Merket ikke

Etter alt å dømme ble denne festen litt av en fuktig natt for flere av dem som var til stedet.
- Det var noe promille inne i bildet, slik at det ikke var lett å avhøre vitner som var på åstedet, sier Henriksen.
Den knivstukne mannen havnet i håndgemeng med en annen festdeltaker. Situasjonen kom ut av kontroll og mannen ble stukket i låret med en kniv. Han merket ikke knivstikkingen selv, selv om kniven gikk gjennom hele muskelen og inn til beinet.
- Han merket ingenting med det samme. Det var noen andre som måtte gjøre ham oppmerksom på kniven som satt i låret.
Mannen ble senere kjørt til sykehuset for behandling.

Siktet

Da politiet ankom stedet, fant de både kniven og antatte gjerningsmannen.
- Den mistenkte er avhørt og siktet. Politiet kommer til å opprettholde siktelsen, sier jourhavende ved Stovner politistasjon, Line Henriksen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere