
Påskeegg og vafler

Arne Vidar Jenssen
HVERVENBUKTA:Familien Seemann fra Bjørndal hadde fått med seg sistnevnte tilbud, og barna Julie (5) og Erica (3) trengte ikke lange tiden for å komme i gang med fargestiftene. I begynnelsen syntes de nok at de kokte eggene til Edith Stylo var litt varme, men fant fort ut at kokte egg ikke knuser så lett som ukokte. De to jentene sammen med mor Anita og far Carl Fredrik Seemann legger rett som det er veien til Hverevnbukta fra hjemmet sitt i Åslandhellinga på Bjørndal.
- Her er det alltid noe å finne på, sier far mens han viser jentene hvordan eggene kan dekoreres. - Særlig på sommeren er vi mye her.
De to jentene konsentrere seg om å få eggene i påskefarger. Men det er litt vanskelig å få alt fra fargestiftene bare på eggene. Ganske mye kommer også på fingrene, og så skal man klø seg litt på nesetippen, og dermed blir den også fargelagt.
- Godt at vi kan ta en vask etterpå, kommenterer mor.
Fire egg er raskt ferdig. Da er det tid for en vaffelplate og varm kakao.
Slett ikke så dumt å tilbringe påsken hjemme. Og som kjent - det er ikke på langt nær alle som reiser til fjells.
Mest sett siste uken
Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!