RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Påskeferien tok Bygdø

Bygdø Monolitten var fortsatt i feriemodus og ble slått røde og blå av Grorud i cupens første kvalikrunde.

Bjølsen: Det gikk åt skogen. Påskeferien tok knekken på oss. Man merket at mange ikke har rørt på seg, kommenterte trener Inge Virum etter 3-0 tapet.
Kampen ble avgjort allerede før pause. En rekke feil på egen banehalvdel gjorde at Grorud kunne løpe rett gjennom Bygdø-forsvaret ved flere anledninger. Det hjalp lite at intensiteten ble hevet etter hvilen.
Ti mann
Det var til tider horribelt forsvarsspill, de erobret ballen og løp rett gjennom. Men, vi var mer med i andre omgang, mente Virum, som selv spilte midtstopper.
Den økende aggressiviteten gjorde også at Bygdø måtte spille mesteparten av andre omgang med ti mann. Svein Erik Haugmo kom inn ved pause og pådro seg to gule kort på kort tid.
Det er alltid bittert å ryke ut tidlig, for man håper å nå 1. runde og møte et eliteserielag. Da er det dumt å spille dritt, mener Virum.
Serieåpning
Tirsdag er det imidlertid ny kamp. Da kommer Bærum 2 på besøk til serieåpningen.
Vi har vært spredt for alle vinder, men dette blir bra etter en uke med trening. Men, det hjelper ikke at det bare er oss fra Molde som holder oss i god form, gliser Virum.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere