RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Påskeinnbruddsbølge i gang i vest


Flere innbrudd er meldt i vest i inngangen til påskeuken, melder Majorstua politistasjon.
Flere innbrudd er meldt i vest i inngangen til påskeuken, melder Majorstua politistasjon.
En rekke boliginnbrudd, promillekjøringer og en bil med smuglervarer og en teppeselger, meldes det blant annet om fra Majorstua politistasjon sist uke.

OSLO VEST: Det er meldt inn flere boliginnbrudd sist uke. Ett på Majorstuen, to i Holmenkollen-området, ett ved Disen, ett på Heggeli og ett ved Berg. De to i Holmenkollen var sist torsdag, det på Majorstuen var sist tirsdag og de andre var i løpet av helgen, melder Majorstua politistasjon.

Teppeselger

Onsdag ble politistasjonen igjen kontaktet vedrørende teppesalg.

– Melder hadde blitt oppringt av en som snakket dårlig norsk som fortalte at melder var en av 25 heldige vinnere av et teppe. Melder valgte å takke pent nei, og ringte heller til politiet, opplyser politioverbetjent Dagfinn Kaldal.

Promillekjører I

Onsdag stoppet politiet en bil på ring 3 ved Slemdal etter at de hadde sett sjåføren ta i bruk fortauet for å klare en sving. Yrkessjåføren blåste til 0,4 i promille og ble tatt med til arrest for blodprøvetaking. Mannen innrømmet å ha drukket litt…

Førerkort ble beslaglagt og sak opprettet.

Promillekjører II

Fredag stoppet politiet en mann etter at han hadde rygget på en annen bil i Hegdehaugsveien. Mannen viste frem legitimasjon utstedt i en annens navn, og nærmere undersøkelser førte til at mannen til slutt ble anmeldt for kjøring i påvirket tilstand, dokumentfalsk og kjøring uten gyldig førerkort.

Smuglervarer

Torsdag fikk politiet melding om mistenkelig aktivitet rundt en bil ved CC Vest. Bilen ble stoppet, og i denne fant man store mengder smuglervarer, både sprit, sigaretter og øl. I tillegg var bilen påsatt egenproduserte registreringsskilter. Tollvesenet tok hånd om bil og smuglervarer, og mannen ble pågrepet. Sak er opprettet.

Innbrudd bedrift

Lørdag ble det meldt om et innbrudd i en bedrift på Skøyen. Så langt har politiet sparsomt med opplysninger i saken.

Kobbertyveri

Søndag ble en mann av utenlandsk opprinnelse pågrepet etter at han hadde forsynt seg med kobber og ledninger fra en container på en byggeplass. Kobberet ble igjen på byggeplassen og det er opprettet sak.

Tyveri

Palmesøndag ble flere tatt på fersk gjerning da de stjal klær fra Fretex-containere i Hydro-parken på Frogner. De fire var av utenlandsk opprinnelse og kun en snakket norsk. Sak opprettet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere