*Nettavisen* Nyheter.

Påskejazz i kirken

Andre påskedag er det klart for påskejazzgudstjeneste i Lambertseter kirke

Lamberseter: - Påskejazzgudtjenesten er et tilbud til alle, men kanskje særlig de som ikke rekker å få med seg andre gudstjenester under påskehøytiden, sier kapellan Øyvind Monstad. Han ønsker hjemvendte påsketurister og de som har tilbragt høytiden hjemme i byen velkommen til en spesiell gudstjeneste.

Mye musikk

- Her får du hele påskens budskap i en ramme av gladjazz, forklarer Monstad. Han vil lede gudstjenesten som vil inneholde kjente og kjære salmer, folketoner og negro spirituals i tillegg til utvalgte bibeltekster. Monstad lover en påskeopplevelse der det musikalske vil stå i høysetet.

- Vi er så heldige å The Real Fake Band som vil spille under ledelse av Sverre Bang, sier Monstad.

Stor høytid

Skjærtorsdag, Langfredag og 1. påskedag er også gudstjenester, og en halv time før gudstjenesten klokken 11.00 Langfredag vil organist Colin Smith spille en orgelmeditasjon for den som kanskje vil sitte ned til ettertanke om påsken budskap.

- Påsken er den største høytiden for oss kristne og rommer alt fra smerte og sorg til håp og glede, sier kappelan Monstad, som ønsker gamle og nye kirkegjengere velkommen til kirken.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag