RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Påskestemning på Folkemuseet


Bestevenninnene Eirin Vreinholm (t.v) og Emily viser stolt fram eggene sine.
Bestevenninnene Eirin Vreinholm (t.v) og Emily viser stolt fram eggene sine.
Utstillingen Du store verden på et lite egg brakte påskestemningen til Folkemuseet søndag ettermiddag. Barn og voksne møtte opp for steking av pannekaker, påskeutstilling og barnas store favoritt: maling av påskeegg!

FOLKEMUSEET: Mange har muligens allerede tatt turen til fjells for påskeferien, men det var ikke merkbart på antall besøkende til Folkemuseet søndag. Flere så på påskeutstillingen som en fin start på påskeferien og mente dette var en bra tilbud for familien å dra på.

Morsomme påskeegg

- Vi skal på fjellet og reiser faktisk ikveld, men dette var virkelig en fin oppstart på påskeferien, fortalte Marianne Bekkevold. Hun hadde tatt med seg datteren Vilde Bekkevold- Jensen til Folkemuseet, og Vilde stortrivdes.
- Vi har sett på gamle dukker og malt påskeegg. Det morsomste er å male påskeegg, mener Vilde.

Flere mente påskeeggene var morsomst. Bestevenninnene Eirin Vreinholm og Emily går i samme barnehage og var sammen på påskeutstillingen, og syntes det var kjempe gøy å male påskeegg.
Å male påskeegg er kjempe gøy! Også senere i påsken kommer påskeharen og gir oss andre påskeegg.

Utstilling

Det var ikke bare maling av påskeegg som var attraksjonene på Folkemuseet. Flere barnehager hadde malt egg i lag, og disse var utstilt i gangene. Lenger ned i salen var det også lysekroner og slott lagd av egg, samt bordoppstillinger pyntet med egg. Flere tilskuere syns det var veldig staselig.
Hyggelig for barna å komme hit, male egg og spise is og se på denne flotte utstillingen, mente Ulrika Thommessen som hadde med seg barna Atle (3) og Ivar (5).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere