RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Festkomiteen: Theis Børge-Ask, Hans Briseid, Nils-Petter Eckbo (stående), Grete Rognan og Hans-Erik Boug planlegger den store jubileumsfesten for det første kullet som tok artium ved Persbråten videregående.
Festkomiteen: Theis Børge-Ask, Hans Briseid, Nils-Petter Eckbo (stående), Grete Rognan og Hans-Erik Boug planlegger den store jubileumsfesten for det første kullet som tok artium ved Persbråten videregående. Foto: foto: rahjaeha

Pass på å bli invitert på fest!

I august samles det aller første avgangskullet på Persbråten til 50-års-jubileumsfest.

PERSBRÅTEN: De fem i festkomiteen er opptatt av å nå ut til alle avgangselevene fra Persbråten i 1962, og derfor varsler de nå i Ullern Avis og Akersposten at det midt i april vil komme en invitasjon i posten.

Vil ha med alle

Er du blant de rundt 80 som tok eksamen på Persbråten i 1962, kan du regne med å få en invitasjon. Og får du den ikke, ønsker komiteen at du tar kontakt. De vil gjerne samle så mange som mulig av den gamle gjengen.

Det var to real- og to engelskklasser som utgjorde det aller første kullet på skolen som fylte 50 år i 2009.

– Skolen var så ny at vi fikk fri den første uken fordi den ikke var ferdig, forteller Theis Børge-Ask. Brakkene, eller paviljongene, som utgjorde Persbråten skole, skulle være svært midlertidige, men som kjent var de i bruk helt til flotte, nye Persbråten sto klar i 2007.

Elevene fra det første kullet var i hvert fall godt fornøyde med lokalitetene.

– De var både effektive og varme, sier Nils-Petter Eckbo, som leder festkomiteen. Det er også mannen å ta kontakt med om det viser seg at du ved en feil ikke skulle få invitasjonen, som altså sendes ut like etter påske.

Kontaktinfo

Eckbo har tlf.nr 97 65 14 71. Eller du kan nå ham på e-post: npeckbo@online.no.

Festen finner for øvrig sted 31. august på Shippingklubben.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere