RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Pass på lørdag


Politiinspektør Bjørn Vandvik, førstekonsulent Tormod Ødegård og kundebehandler Helen Tannerfalk er klare til å ta imot 80.000 passøker på det nye passkontoret på Grønland politistasjon. Foto: Øystein Dahl Johansen
Politiinspektør Bjørn Vandvik, førstekonsulent Tormod Ødegård og kundebehandler Helen Tannerfalk er klare til å ta imot 80.000 passøker på det nye passkontoret på Grønland politistasjon. Foto: Øystein Dahl Johansen
Sommerferie betyr fornyelser av pass. Derfor holder passkontoret åpent førstkommende lørdag for å ta vekk litt av den store pågangen som merkes på denne tiden av året.

GRØNLAND: For et år siden la de ned passkontorene på Sentrum, Majorstua og Stovner politistasjon, for å samle alt på Grønland. Og i år som i fjor må de nok en gang utvide åpningstidene for å ta unna alle som skal fornye passene sine.

– Det er mange som akkurat nå oppdager at de trenger nytt pass til sommerferien. Det kan dessverre derfor bli lang ventetid på passkontoret. For å spre pågangen over flere dager slik at ventetiden reduseres, holder passkontoret åpent lørdag 5. juni, sier Bjørn Vandvik, politiinspektør ved Oslo politidistrikt.

Derfor holder passkontoret åpent fra klokken 09 til 14 førstkommende lørdag.

Mange av Oslos innbyggere benyttet anledningen forrige gang det var lørdagsåpent passkontor, og over 600 pass ble satt i produksjon den dagen.

Nå åpnes igjen dørene på en lørdag, i håp om at dette kan gjøre det enklere for flere å ordne seg pass i god tid før ferien starter.

- Vi har prøvd å si det før, men kom tidlig og ikke vent til mai-juni, da er køene lengst. Vi vil ta inn sommervikarer for å øke kapasiteten, sa Tormod Ødegård til Østkantavisa i fjor.

Passkontoret i Oslo holder til i Politihuset, i Grønlandsleiret 44.
 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere