RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Knut Abrahamsen sammen med to av bandygutta fra 97-laget, Sebastian og Christian, gleder seg over den formidable støtten til kunstisbane. Foto: Vidar Bakken
Knut Abrahamsen sammen med to av bandygutta fra 97-laget, Sebastian og Christian, gleder seg over den formidable støtten til kunstisbane. Foto: Vidar Bakken

Passerer 9000 underskrifter

I helgen sto medlemmer fra Røa idrettslag på stand for å få støtte til kunstisbane på Bogstad. Støtten ble formidabel.

RØA: Det er overveldende. At folk i bydelen til de grader vil ha kunstisbane er det ingen tvil om. Jeg hadde regnet med litt kjeft fra motstandere, men fikk i stedet litt kjeft fra folk som støtter oss: Hvorfor har dere ikke gjort dette tidligere? Vi har ventet på å få en måte å kunne støtte dere på, sier Knut Abrahamsen, som er i prosjektgruppen for kunstisbane og er en av trenerne for gutter og jenter i bandy.

Sto i kø

Selv sto han på stand på Joker i Ekraveien lørdag formiddag.

Dette skulle jo være i det området hvor det er størst motstand mot kunstisbane. Vi hadde også stand på Kiwi på Bogstad. I løpet av to timer fikk vi cirka 1000 støtteerklæringer på disse to stedene, altså mer enn 200 flere enn det Naboaksjonen har klart siden juni. Folk sto i kø for å skrive under på listene. Noe liknende har jeg verken sett eller opplevd tidligere, sier Abrahamsen.

Følte seg tråkket på

Idrettslaget hadde også stand i Røa sentrum fredag ettermiddag og lørdag formiddag.

Med det som har kommet inn på mail og sms har vi fått cirka 9000 støtteerklæringer. Det står igjen å «vaske» listene så ingen har støttet oss dobbelt opp. Jeg vil takke alle i området for denne utrolige responsen. Vi må nesten beklage at vi ikke har vært på banen tidligere, sier Abrahamsen.

Vi hadde ingen intensjon at dette skulle ende opp i en polarisering av saken, men Naboaksjonen har lagt så stor vekt på sine 750 til 800 protesterende at vi måtte gjøre noe nå. Folk følte seg tråkket på, fordi Naboaksjonen så sterkt poengterte at det var massiv motstand. Nå har vi bevist at lenger fra sannheten kommer de ikke. Nærområdet vil ha kunstis, sier han.

Nærmest banen

Bo Callander er mer nøktern i sin uttalelse.

Jeg visste at vi hadde befolkningen med oss og det var godt å få det bevist. Vi er positivt overrasket over den massive støtten fra de som ligger nærmest banen, sier Callander.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere