RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Pause fra fotballen

Lyns corner

Et gammelt ordtak sier at 'Når man taper for Follo og Alta, er det ikke bra'.

Vår faste kampreferent på lyn.no var opptatt sist søndag da vi møtte Alta i nord, og dermed satt jeg meg selv ned foran pc'n med nøytrale øyeepler. Jeg kan altså gi dere følgende scenario i vårt hjem denne søndagskvelden: mamma lagde middag med vår sønn på armen, mens pappa satt og så på fotball. Og snart er det VM…

Nå var dette riktignok i jobbøyemed, og jeg er ganske sikker på hvem som hadde den hyggeligste oppgaven av oss to. Et av de beste øyeblikkene mine var faktisk da nettforbindelsen var som dårligst og alt jeg fikk se var et stillbilde av en Lyn-spiller med ballen i beina.

Som dere skjønner, man må ikke miste humøret. Vi er der vi er og må gjøre det beste ut av det. Da er ikke løsningen surmuling, svartmaling og nye spadetak vekk fra jordoverflaten.

Stemningen i er troppen er selvsagt noe trykket, og en bygger ikke selvtillett ved å tape fem kamper på rad. Men nå tar vi en pause fra fotballen og skrur på tv'n for å se fotball-VM… Ja, for å tenke på annet enn tap og tabellbunn.

Jeg har tidligere skrytt av våre juniorgutter, som har to lag i toppen av Interkretsen. Tiden er nå overmoden for å fremheve jentene, som har vunnet sine siste åtte kamper med en målscore på 98-9. 13. juni møter de Kolbotn i cupen, og det med de aller fleste av spillerne som vant fjorårets NM for 16-åringer. Imponerende!

Vårt kjære Lyn har 19 kamper igjen og 57 poeng å kjempe for. Så får vi håpe jeg ikke messer om ti kamper og 30 poeng når september kommer.

Heia Lyn!

Jan Briseid

(Jan Briseid er redaktør av Lyn.no)

LES OGSÅ TIDLIGERE LYNS CORNER:

Lar oss ikke knekke
I baklengsland
Konspirasjonsteorier
Sterk lagmoral
De beste blant oss
Endelig sol på Lyn-himmelen
Avføring til besvær
13 minutters jogg
Én stein i forkant

Jan Briseid ny spaltist: Jan hopper etter Joachim

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere