RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Peer Gynt kommer til Sognsvann


Mange skuelystne møtte opp for å få med seg en av øvelsene av Peer Gynt på Hovinseter langt inne i skogen på Tyristrand. KLIKK PÅ BILDET FOR Å SE FLERE BILDER.
Mange skuelystne møtte opp for å få med seg en av øvelsene av Peer Gynt på Hovinseter langt inne i skogen på Tyristrand. KLIKK PÅ BILDET FOR Å SE FLERE BILDER. Foto: Foto: Anders Mathisen
Ingen mulighet til å se Peer Gynt på Gålå? Nå kan Oslos befolkning se det populære teaterstykke gratis på Sognsvann.

SOGNSVANN: - Peer Gynt er et av Norges mest kjente skuespill. Mange mennesker relaterer til Peers ønske om å bli noe stort i dette livet, hans vanskeligheter og muligheter. Det var dette som inspirerte oss til å gjøre ”Peer Gynt”, sier initiativtaker Gjermund Mathisen, i Nordavind Produksjoner.

Derfor setter de nå opp teaterstykket i samarbeid med Oslo Kommune.

Teater til folket

Nordavind Produksjoners visjon er å gi ”teater til folket”.

- Vi skal nå ut med klassiske og viktige dramatiske verk til mennesker i Norge som ikke nødvendigvis får sett profesjonelt teater. For oss er det viktig at stykket har en bred appell og at det er kjent. Disse faktorene er avgjørende for at vi skal ha mulighet til å inspirere nye teaterbesøkende, forklarer Mathisen.

Skjønnet i mange former

Tirsdag 10. august kl.18 får dermed alle i Oslo en mulighet til å se et av Norges mest kjente teaterstykke i flott natur ved Sognsvann.

For Nordavind Produksjoner er det viktig at stykket blir satt opp i fine omgivelser.

- Vi ønsker alltid at arbeidet vårt skal ha skjønnhet rundt seg. Skjønnet i form av poesi, musikk og natur, sier Mathisen

Han håper så mange som mulig benytter sjansen til å få med seg denne fine oppsetningen av Peer Gynt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere