RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Det var Tiger karateklubb på Kjelsås (øverst) som vant midler fra Oslofondet i vår. I denne andre runden er det Oslo treklatreklubb i Nordre Aker (nederst f.v.), Kjelsås IL allidrett og 2. Bestum sjøspeidergruppe som er finalistene du kan stemme på.
Det var Tiger karateklubb på Kjelsås (øverst) som vant midler fra Oslofondet i vår. I denne andre runden er det Oslo treklatreklubb i Nordre Aker (nederst f.v.), Kjelsås IL allidrett og 2. Bestum sjøspeidergruppe som er finalistene du kan stemme på. Foto: Foto: Karl Andreas Kjelstrup/Privat

Penger til allidrett, treklatring eller speiding?

Her er finalistene fra Oslo nord/vest som kan vinne midler fra Oslofondet sommeren 2014. Nå kan du stemme på din favoritt! Kandidaten som får flest stemmer vinner 12.500 kroner. Fristen for å stemme er 2. juni!

ULLERN/VESTRE AKER/NORDRE AKER: Oslofondet er et samarbeidsprosjekt mellom Mediehuset dittOslos lokalaviser og Hafslund, med formål å støtte aktiviteter for barn og ungdom i nærmiljøet.

Oslofondet deler ut 250.000 kroner i 2014. Fire ganger i året deles det ut 12.500 kroner til hver av fire vinnere fra hvert område (se faktaboks*) som dekkes av Mediehuset dittOslos lokalaviser.

Stor aktivitetsbredde

I før­s­te run­de var det Tiger karateklubb på Kjelsås som vant penger til nye treningsmatter. I dittOslos øv­ri­ge lo­kal­avi­ser var det Sirkussmulene på Tøyen, Manglerudspeiderne og Ammerud skoles musikkorps, som fikk mid­ler.

LES OGSÅ: Nå premieres sirkus, karate, speiding og korps

I den­ne run­den har ju­ry­en valgt ut de tre fi­na­lis­te­ne du kan lese om under, i Nordre Aker Budstikke og Ullern Avis/Akersposten. Trykk her for å gå direkte til stemmesiden!
 

Kandidat 1: Oslo Treklatreklubb, Nordre Aker

Treklating

Nystartet treklatreklubben i Nordre Aker. Vil inspirere barn og voksne ut i nærskogen og parkene og opp trærne. Klatrer med og uten tau, balanserer på slakke liner, lager slenghusker og leker i skogen. Søker midler til treklatreutstyr: tau, seler, hjelmer, liner og hengekøyer.

VIL DU STEMME PÅ DENNE KANDIDATEN? TRYKK HER FOR Å GÅ TIL STEMMESIDEN!

Kandidat 2: Kjelsås Idrettslag allidrett

Kjelsås IL allidrett

Allidretten i Kjelsås idrettslag aktiviserer 310 barn i gymsalen på Disen skole og i hallen på Grefsen stadion. Søker midler til utstyr i begge gymsalene; erteposer, baller, rockeringer, rullebrett, merkebånd, overtrekksvester, balansebrett og minitrampoline.

VIL DU STEMME PÅ DENNE KANDIDATEN? TRYKK HER FOR Å GÅ TIL STEMMESIDEN!

Kandidat 3: 2. Bestum sjøspeidergruppe

2. Bestum sjøspeidergruppe

2. Bestum er eneste sjøspeidergruppe i Oslo. Rekrutterer barn og unge fra Bestum, Ullern og Skøyen. Speiderne får opplæring i navigasjon, sikkerhet og sjømannskap. Søker midler til innkjøp av navigasjons- og sikkerhetsutstyr til sin «nye» seilbåt, en 1978-modell, 30 fot.

VIL DU STEMME PÅ DENNE KANDIDATEN? TRYKK HER FOR Å GÅ TIL STEMMESIDEN!
 

Resten av byen

Det er også valgt ut tre kandidater fra hver av avisene Lokalavisen Groruddalen, Nordstrands Blad og dittOslo i sentrumsbydelene.

Du kan også stemme på kandidater fra disse områdene. (Trykk på avisnavnene over for å gå videre).

Juryen

Den av de tre finalistene som får flest stem­mer fra le­ser­ne og ju­ry­en blir til­delt 12.500 kro­ner. Ju­ry­en be­står av kom­mu­ni­ka­sjons­sjef Ka­ta­ri­na Fin­neng i Hafs­lund, an­svar­lig re­dak­tør Tore Bol­ling­mo i Me­die­hu­set dittOslo, Anya Sø­dal i Oslo Id­retts­krets og Tri­ne Ja­kob­sen i UngOrg.

Oslofondet juryen januar 2014

LES MER OM OSLOFONDET – OG SØK MIDLER FRA NESTE UTDELING HER!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere