*Nettavisen* Nyheter.

Penger til allidrett, treklatring eller speiding?

Det var Tiger karateklubb på Kjelsås (øverst) som vant midler fra Oslofondet i vår. I denne andre runden er det Oslo treklatreklubb i Nordre Aker (nederst f.v.), Kjelsås IL allidrett og 2. Bestum sjøspeidergruppe som er finalistene du kan stemme på. Foto: Foto: Karl Andreas Kjelstrup/Privat

Her er finalistene fra Oslo nord/vest som kan vinne midler fra Oslofondet sommeren 2014. Nå kan du stemme på din favoritt! Kandidaten som får flest stemmer vinner 12.500 kroner. Fristen for å stemme er 2. juni!

ULLERN/VESTRE AKER/NORDRE AKER: Oslofondet er et samarbeidsprosjekt mellom Mediehuset dittOslos lokalaviser og Hafslund, med formål å støtte aktiviteter for barn og ungdom i nærmiljøet.

Oslofondet deler ut 250.000 kroner i 2014. Fire ganger i året deles det ut 12.500 kroner til hver av fire vinnere fra hvert område (se faktaboks*) som dekkes av Mediehuset dittOslos lokalaviser.

Stor aktivitetsbredde

I før­s­te run­de var det Tiger karateklubb på Kjelsås som vant penger til nye treningsmatter. I dittOslos øv­ri­ge lo­kal­avi­ser var det Sirkussmulene på Tøyen, Manglerudspeiderne og Ammerud skoles musikkorps, som fikk mid­ler.

LES OGSÅ: Nå premieres sirkus, karate, speiding og korps

I den­ne run­den har ju­ry­en valgt ut de tre fi­na­lis­te­ne du kan lese om under, i Nordre Aker Budstikke og Ullern Avis/Akersposten. Trykk her for å gå direkte til stemmesiden!

Kandidat 1: Oslo Treklatreklubb, Nordre Aker

Treklating

Nystartet treklatreklubben i Nordre Aker. Vil inspirere barn og voksne ut i nærskogen og parkene og opp trærne. Klatrer med og uten tau, balanserer på slakke liner, lager slenghusker og leker i skogen. Søker midler til treklatreutstyr: tau, seler, hjelmer, liner og hengekøyer.

VIL DU STEMME PÅ DENNE KANDIDATEN? TRYKK HER FOR Å GÅ TIL STEMMESIDEN!

Kandidat 2: Kjelsås Idrettslag allidrett

Kjelsås IL allidrett

Allidretten i Kjelsås idrettslag aktiviserer 310 barn i gymsalen på Disen skole og i hallen på Grefsen stadion. Søker midler til utstyr i begge gymsalene; erteposer, baller, rockeringer, rullebrett, merkebånd, overtrekksvester, balansebrett og minitrampoline.

VIL DU STEMME PÅ DENNE KANDIDATEN? TRYKK HER FOR Å GÅ TIL STEMMESIDEN!

Kandidat 3: 2. Bestum sjøspeidergruppe

2. Bestum sjøspeidergruppe

2. Bestum er eneste sjøspeidergruppe i Oslo. Rekrutterer barn og unge fra Bestum, Ullern og Skøyen. Speiderne får opplæring i navigasjon, sikkerhet og sjømannskap. Søker midler til innkjøp av navigasjons- og sikkerhetsutstyr til sin «nye» seilbåt, en 1978-modell, 30 fot.

VIL DU STEMME PÅ DENNE KANDIDATEN? TRYKK HER FOR Å GÅ TIL STEMMESIDEN!

Resten av byen

Det er også valgt ut tre kandidater fra hver av avisene Lokalavisen Groruddalen, Nordstrands Blad og dittOslo i sentrumsbydelene.

Du kan også stemme på kandidater fra disse områdene. (Trykk på avisnavnene over for å gå videre).

Juryen

Den av de tre finalistene som får flest stem­mer fra le­ser­ne og ju­ry­en blir til­delt 12.500 kro­ner. Ju­ry­en be­står av kom­mu­ni­ka­sjons­sjef Ka­ta­ri­na Fin­neng i Hafs­lund, an­svar­lig re­dak­tør Tore Bol­ling­mo i Me­die­hu­set dittOslo, Anya Sø­dal i Oslo Id­retts­krets og Tri­ne Ja­kob­sen i UngOrg.

Oslofondet juryen januar 2014

LES MER OM OSLOFONDET – OG SØK MIDLER FRA NESTE UTDELING HER!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag