*Nettavisen* Nyheter.

Penger til volleyball, basket eller motorsport?

Manglerud speidergruppe (øverst) vant penger fra Oslofondet i vår, og får pusset opp speiderhytta «Pølsebua» i Østmarka. I den andre utdelingsrunden er Osloungdommens motorsenter (nederst f.v.), Bøler Basket og Oslo Volleys Minivolleyball finalister. Foto: Foto: Karl Andreas Kjelstrup/Privat

Her er finalistene som kan vinne midler fra Oslofondet sommeren 2014. Nå kan du stemme på din favoritt! Kandidaten som får flest stemmer vinner 12.500 kroner. Fristen for å stemme er 2. juni.

NORDSTRAND/ØSTENSJØ/SØNDRE NORDSTRAND: Oslofondet er et samarbeidsprosjekt mellom Mediehuset dittOslos lokalaviser og Hafslund, med formål å støtte aktiviteter for barn og ungdom i nærmiljøet.

Oslofondet deler ut 250.000 kroner i 2014. Fire ganger i året deles det ut 12.500 kroner til hver av fire vinnere fra hvert område (se faktaboks*) som dekkes av Mediehuset dittOslos lokalaviser.

Stor aktivitetsbredde

I før­s­te run­de var det Manglerudspeiderne som vant midler til å pusse opp speiderhytta «Pølsebua». I dittOslos øv­ri­ge lo­kal­avi­ser fikk Sir­kus­smu­le­ne på Tøyen, Ammerud skolekorps og Ti­ger Ka­ra­te­klubb på Kjels­ås mid­ler.

LES OGSÅ: Nå premieres sirkus, karate, speiding og korps

I den­ne run­den har ju­ry­en valgt ut de tre fi­na­lis­te­ne du kan lese om under, fra Nordstrands Blads område. Trykk her for å gå rett til stemmesiden!

Kandidat 1: Osloungdommens motorsenter

Osloungdommens motorsenter

Osloungdommens Motorsenters Trial-Klubb i Søndre Nordstrand ble stiftet i 1978, og er eneste klubb som organiserer motorsykkelidrett med kjøreområde i Oslo. Tilrettelagt for mange brukergrupper. Søker midler til materiell og premier til gjennomføring av Treningskarusellen.

VIL DU STEMME PÅ DENNE KANDIDATEN? TRYKK HER FOR Å GÅ TIL STEMMESIDEN!

Kandidat 2: Bøler Basket

Bøler Basket

Bøler Basket ble stiftet i 1996 og er en frivillig organisasjon. Klubben vil bidra til å spre glede og entusiasme rundt basketball og skape et trygt miljø for barn og ungdom i aldersgruppen 7–18 år på Bøler og omegn. Søker midler til nytt draktsett i barnestørrelse (6-10 år).

VIL DU STEMME PÅ DENNE KANDIDATEN? TRYKK HER FOR Å GÅ TIL STEMMESIDEN!

Kandidat 3: Minivolleyball

Minivolleyball

Minivolleyball arrangeres av Oslo Volley på Nordstrand for barn i alderen 1.–3. klasse. Fokuset på trening er mestring og glede med ball. Laget har deltatt på flere minivolleyballturneringer. Søker midler til drakter i riktige størrelser, og treningsutstyr (gymnastikkpakke).

VIL DU STEMME PÅ DENNE KANDIDATEN? TRYKK HER FOR Å GÅ TIL STEMMESIDEN!

Resten av byen

Det er også valgt ut tre kandidater fra hver av avisene Lokalavisen Groruddalen, Ullern Avis/Akersposten/Nordre Aker Budstikke og dittOslo i sentrumsbydelene.

Du kan også stemme på kandidater fra disse områdene. (Trykk på avisnavnene over for å gå videre).

Juryen

Den av de tre finalistene som får flest stem­mer fra le­ser­ne og ju­ry­en blir til­delt 12.500 kro­ner. Ju­ry­en be­står av kom­mu­ni­ka­sjons­sjef Ka­ta­ri­na Fin­neng i Hafs­lund, an­svar­lig re­dak­tør Tore Bol­ling­mo i Me­die­hu­set dittOslo, Anya Sø­dal i Oslo Id­retts­krets og Tri­ne Ja­kob­sen i UngOrg.

Oslofondet juryen januar 2014

LES MER OM OSLOFONDET – OG SØK MIDLER FRA NESTE UTDELING HER!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag