RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Manglerud speidergruppe (øverst) vant penger fra Oslofondet i vår, og får pusset opp speiderhytta «Pølsebua» i Østmarka. I den andre utdelingsrunden er Osloungdommens motorsenter (nederst f.v.), Bøler Basket og Oslo Volleys Minivolleyball finalister.
Manglerud speidergruppe (øverst) vant penger fra Oslofondet i vår, og får pusset opp speiderhytta «Pølsebua» i Østmarka. I den andre utdelingsrunden er Osloungdommens motorsenter (nederst f.v.), Bøler Basket og Oslo Volleys Minivolleyball finalister. Foto: Foto: Karl Andreas Kjelstrup/Privat

Penger til volleyball, basket eller motorsport?

Her er finalistene som kan vinne midler fra Oslofondet sommeren 2014. Nå kan du stemme på din favoritt! Kandidaten som får flest stemmer vinner 12.500 kroner. Fristen for å stemme er 2. juni.

NORDSTRAND/ØSTENSJØ/SØNDRE NORDSTRAND: Oslofondet er et samarbeidsprosjekt mellom Mediehuset dittOslos lokalaviser og Hafslund, med formål å støtte aktiviteter for barn og ungdom i nærmiljøet.

Oslofondet deler ut 250.000 kroner i 2014. Fire ganger i året deles det ut 12.500 kroner til hver av fire vinnere fra hvert område (se faktaboks*) som dekkes av Mediehuset dittOslos lokalaviser.

Stor aktivitetsbredde

I før­s­te run­de var det Manglerudspeiderne som vant midler til å pusse opp speiderhytta «Pølsebua». I dittOslos øv­ri­ge lo­kal­avi­ser fikk Sir­kus­smu­le­ne på Tøyen, Ammerud skolekorps og Ti­ger Ka­ra­te­klubb på Kjels­ås mid­ler.

LES OGSÅ: Nå premieres sirkus, karate, speiding og korps

I den­ne run­den har ju­ry­en valgt ut de tre fi­na­lis­te­ne du kan lese om under, fra Nordstrands Blads område. Trykk her for å gå rett til stemmesiden!
 

Kandidat 1: Osloungdommens motorsenter

Osloungdommens motorsenter

Osloungdommens Motorsenters Trial-Klubb i Søndre Nordstrand ble stiftet i 1978, og er eneste klubb som organiserer motorsykkelidrett med kjøreområde i Oslo. Tilrettelagt for mange brukergrupper. Søker midler til materiell og premier til gjennomføring av Treningskarusellen.

VIL DU STEMME PÅ DENNE KANDIDATEN? TRYKK HER FOR Å GÅ TIL STEMMESIDEN!

 

Kandidat 2: Bøler Basket

Bøler Basket

Bøler Basket ble stiftet i 1996 og er en frivillig organisasjon. Klubben vil bidra til å spre glede og entusiasme rundt basketball og skape et trygt miljø for barn og ungdom i aldersgruppen 7–18 år på Bøler og omegn. Søker midler til nytt draktsett i barnestørrelse (6-10 år).

VIL DU STEMME PÅ DENNE KANDIDATEN? TRYKK HER FOR Å GÅ TIL STEMMESIDEN!

 

Kandidat 3: Minivolleyball

Minivolleyball

Minivolleyball arrangeres av Oslo Volley på Nordstrand for barn i alderen 1.–3. klasse. Fokuset på trening er mestring og glede med ball. Laget har deltatt på flere minivolleyballturneringer. Søker midler til drakter i riktige størrelser, og treningsutstyr (gymnastikkpakke).

VIL DU STEMME PÅ DENNE KANDIDATEN? TRYKK HER FOR Å GÅ TIL STEMMESIDEN!

 

Resten av byen

Det er også valgt ut tre kandidater fra hver av avisene Lokalavisen Groruddalen, Ullern Avis/Akersposten/Nordre Aker Budstikke og dittOslo i sentrumsbydelene.

Du kan også stemme på kandidater fra disse områdene. (Trykk på avisnavnene over for å gå videre).

Juryen

Den av de tre finalistene som får flest stem­mer fra le­ser­ne og ju­ry­en blir til­delt 12.500 kro­ner. Ju­ry­en be­står av kom­mu­ni­ka­sjons­sjef Ka­ta­ri­na Fin­neng i Hafs­lund, an­svar­lig re­dak­tør Tore Bol­ling­mo i Me­die­hu­set dittOslo, Anya Sø­dal i Oslo Id­retts­krets og Tri­ne Ja­kob­sen i UngOrg.

Oslofondet juryen januar 2014

LES MER OM OSLOFONDET – OG SØK MIDLER FRA NESTE UTDELING HER!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere