RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Pensjonat Lindeberg


Dvergvedderne får godt stell.
Dvergvedderne får godt stell.
Allerede på denne tiden er de fleste ukene i sommer booket på kaninpensjonatet.

LINDEBERG: Kaniner er som de fleste andre husdyr. Trenger stell og pass selv i menneskeferiene.

Populært

Det er mattilsynet som har satt et tak på antall plasser for gjestedyr til gården. Tilbudet om pass av kaninen eller marsvinet ditt er populært, og nå må du helt ut i august for å få plass.

Her blir alle dyra godt passet på og stelt med. Vi fôrer, gir dem vann og høy. Skifter strø og holder rent, forteller besøksvert Robert Østregn.

Han legger til at om sommeren når hesteboksene er tomme, blir burene plassert der. Stille og roligere for kjæledyra på den måten.

Trenger flere

Når sommerferien plutselig står for døra, er det mange som fortvilt prøver å finne plass til kjæledyra sine. Kommer omtrent som julekvelden på kjerringa hvert år.

Det hadde vært fint om andre kunne startet liknende pensjonat som vi har her på gården. Det trengs. Får du ikke plass så hør med gode venner og familie, eller det er kanskje en nabo som ikke reiser vekk. I verste fall ta da kontakt med veterinæren, sier Marthe Lindseth som er leder på gården.

Hun kan fortelle om at bur med husdyr har blitt etterlatt på gården uten at folk har gitt beskjed eller gitt seg til kjenne. Og det er en situasjon som ingen ønsker.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere