Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Per Anders Nordengen svarte leserne

Foto: Øystein Dahl Johansen
Foto: Øystein Dahl Johansen
Per Anders Nordengen svarte på lesernes spørsmål fredag.

BRYN: Per Anders Nordengen er prest, forfatter, foredragsholder og samtaleveileder. Han har blant annet vært ansatt i firmaet Psykologibistand, skrevet to bøker og vært personalsjef i reklamebyrået JBR McCann.

Nordengen er utdannet teolog, og arbeidet i mange år som prest både i Norge og under apartheid-regimet i Sør-Afrika. Årene i kirke og næringsliv har gitt Per Anders Nordengen mange og nyttige erfaringer for mennesker i ulike livssituasjoner.

Mange spørsmål

Spørsmålene var mange, og handlet om alt fra Midtøstenkonflikten, fri abort og Guds eksistens til finanskrisen og hvordan man håndterer dødsfall i nær familie.
Les alle svarene her!
- Kan det hende vi blir lykkeligere av finanskrisen? spør "Tone".

- Om vi blir lykkeligere vet jeg ikke,- men jeg tror iallefall at den kan være med på å bevisstgjøre oss på at også andre verdier enn kroner og øre er viktige for oss. Kanskje kan vi både i samfunn og i enkeltliv lære oss til å sette pris på viktige gratis-verdier som heller ikke er noen selvfølge. Men finanskrisen fører selvsagt til at mange kan bli mer ulykkelige enn tidligere fordi det rammer jobb, inntekt og andre ting som også er viktig for å ha et godt liv, sier Nordengen.

Hvervenbukta best

Per Anders Nordengen bor på Ljan, og naturligvis ble det også noen lokale spørsmål. Beate Lønn lurer på hva som er favorittstedet i nærområdet.

- Jeg bor på Ljan og mitt favorittsted er Hvervenbukta. Tenk så heldige vi er som har Oslofjorden så nært med de turmulighetene som finnes rundt den perlen, minner Nordengen om.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!