RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Per Østvold på topp for SV på Grünerløkka


Per Østvold ønsker å gjøre en jobb for Grünerløkka.
Per Østvold ønsker å gjøre en jobb for Grünerløkka. Foto: Foto: Arkiv
Tidligere LO-topp Per Østvold topper listen til Grünerløkka SV foran høstens kommunevalg.

GRÜNERLØKKA: Per Østvold er for mange et kjent fjes fra før. Den tidligere lederen av Norsk Transportarbeiderforbund går nå over i pensjonistenes rekker. Men gir seg ikke helt med politikk. Østvold er Grünerløkka SV sin toppkandidat i kommunevalget.

– Godt sted å bo

– Etter å ha vært aktiv på andre måter i politikken i flere tiår har jeg veldig lyst til å jobbe med min egen bydel. Grünerløkka er et godt sted å bo, med et rikt mangfold av mennesker, kultur, idrett og næringer. Slik skal det fortsatt være, sier Østvold.

I forrige uke ble det klart at BU-leder Hilde Larsen gir seg i politikken. At Østvold meldte sitt kandidatur, var gledelig for nominasjonskomiteen.

– Per Østvold er en dreven politiker med over 20 års erfaring fra toppolitikken, både som anerkjent forbundsleder og fra SVs partiledelse. I tillegg har han bodd lenge på Grünerløkka og har et ekte engasjement for hele bydelen. Det gjør han til en glimrende førstekandidat for oss, sier Robert Kippe, leder av komiteen.

Østvold er leder av Oslo SV. Han har vært medlem av LOs sekretariat, medlem av faglig utvalg i Nei til EU, samt innehatt en rekke verv i fagbevegelsen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere