RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Perset i NM

Før årets NM på Lillehammer stod Kristin Størmer Steira med en individuell NM-bronse. I helga gikk hun inn til individuelt sølv. I tillegg ble det sølv på stafetten, kun tre tideler bak gullet.

Høybråten: Høybråten/Stovners damelag bestående av Merete Braaten, Solfrid Braaten og Kristin Størmer Steira, var revansjelystne da de la ut på den tre ganger fem kilometer lange stafetten søndag. Ifjor ble laget nemlig nummer to.
Sterk i spurten
Det så lenge ut til at Kristin skulle klare å gå inn et gull til laget på ankeretappen. Da Tana-jenta la ut på sine fem kilometer gikk hun ut samtidig med Varden og Kine Beate Bjørnås.
Kristin visste Kine Beate var sterk i spurten, og prøvde gang på gang å rykke fra ute i skogen, men det gikk ikke helt som planlagt. Men Kristin smilte likevel.
- Jeg smilte da jeg gikk over mållinjen. Det er klart jeg er litt skuffet over at jeg ikke klart å gå ifra Kine Beate, men selv om jeg tapte den duellen sov jeg godt i natt, ler Kristin og fortsetter:
- Det var greit med sølv på stafetten, men jeg skulle gjerne ha gått fra Kine Beate. Jeg prøvde å gå fra henne underveis, men hun var for god. Jeg visste at hun var sterkere enn meg i spurten. Jeg prøvde å gå forbi henne før vi kom inn på oppløpet, men hun var god og lot meg ikke komme forbi. All ære til Solfrid og Merete (Braathen red.anm.). De gikk veldig bra, forteller Kristin som nå er klar for VM.
VM viktigst
- VM er det viktigste. NM blir egentlig mest oppladning og en god treningsøkt, men det er klart det er gøy å gjøre det bra i NM også, forteller langrennsjenta som var på vei til Italia og VM-oppladning da Lokalavisen snakket med henne.
- Jeg skal finne overskudd, lade opp og slappe av før VM. Jeg tror jeg er i bra form, men jeg har kanskje litt lite overskudd, innrømmer Kristin som ikke håper å måtte gå sisteetappen og måtte ta en ny spurt i VM.
- Nei, der er jeg nok ikke aktuell. Jeg håper på tredjeetappen, ler Kristin.
PS! Høybråten og Stovner 2 (Lydia Weydahl, Marit Weideborg og Maria Kalnæs) ble nummer 16 i NM-stafetten, 3.15.2 bak norgesmester Varden, mens SF Grei (Ine Fahle, Henriette Aas og Kari Rommen Syvertsen) gikk tinn til en 39.plass.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere