RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Person påkjørt av T-bane

Sist oppdatert:
En mann fikk alvorlige skader da han snublet og ble klemt mellom en T-banevogn og perrongen på Nationaltheatret stasjon i Oslo lørdag.

Politiet fikk melding om hendelsen ved 20.30-tiden.

- Det er en person som er blitt påkjørt av toget, og ligger i klem mellom perrongen og togetsettet, opplyste operasjonsleder ved Oslo politidistrikt, Finn Belle, til Nettavisen.

Brannvesenet opplyser at mannen ble frigjort kort tid senere og ble tatt hånd om av en ambulanse. Tilstanden hans er ikke kjent.

Ifølge politiet er mannen rammet av klemskader, men var bevisst da han ble tatt hånd om av helsepersonell.

– Vitner forteller at han var for seint ute og løp for å komme seg på banen. Han snublet og falt ned mellom perrongen og vogna. Han var bevisst da han ble hjulpet opp, men han er alvorlig skadd, sier operasjonsleder Finn Belle i Oslo politidistrikt til NTB sent lørdag kveld.

Det var full stans i t-bane-trafikken i begge retninger gjennom Oslo sentrum etter hendelsen. Trafikken ble startet igjen forbi ulykkesstedet omtrent klokken 21.30 lørdag kveld.

Det er foreløpig uklart hva som forårsaket ulykken.

- Foreløpig vet vi ikke hva som har skjedd. Det er god kameradekning på stasjonen, så videre undersøkelser vil avdekke dette, sier kommunikasjonssjef i Sporveien, Cato Asperud, til Nettavisen.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere