RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Personlig pizza


Kun to uker etter åpningen, går Pizza Pluss så det suser. Asif Rana håper enda flere vil få øynene opp for stedet.
Kun to uker etter åpningen, går Pizza Pluss så det suser. Asif Rana håper enda flere vil få øynene opp for stedet.
Det er ikke alltid like lett å skille seg ut i matbransjen. Spesielt ikke når man lager pizza.

KALBAKKEN: Midt mellom Meny, Rema, Rimi og forkjellige gatekjøkken og take away-steder på Kalbakken har to gamle ungdomsvenner nettopp åpnet et nytt pizzasted. Ikke helt som alle andre pizzasteder, skal vi tro innehaverne.

– Det er like tøft å starte sitt eget sted nesten uansett hvor man velger å gjøre det, så man må klare å skille seg ut fra massen. Derfor har vi valgt å spesialisere oss på italiensk pizzaog vi har et stort utvalg av halalmat. Vi lager også våre egne dressinger og kryddermikser, sier delinnehaver og gründer Asif Rana.

– Vi lager all maten helt fra bunn og steker pizzaene i steinovn. Derfor blir det en veldig hjemmelaget smak over pizzaene våre, forklarer Rana.

Leverer på døra

Pizzastedet har bare eksistert i to uker, men har allerede rukket å få en del faste kunder i tillegg til at stadig flere får øynene opp for det nye tilskuddet på Kalbakken senter. Rana forteller at de i utgangspunktet begynte som take-away, men har nå plassert et titalls bord og stoler i lokalet.

– Vi har ikke noe kundetoalett, så vi kan ikke kalle oss pizzarestaurant ennå, men det er fullt mulig å sitte her og spise i tillegg til at vi kjører hjem på døra til folk i hele Groruddalen om de skulle ønsle det, sier Rana.

Store ambisjoner

De to gründerne har alltid hatt lyst til å drive med noe eget, så da slo de seg like godt sammen og etablerte Pizza Pluss. Ingen av gutta har tidligere gjort noe liknende for seg selv, men begge er ved godt mot og forberedte for utfordringer som måtte oppstå.

Saqib Akram har lang fartstid innenfor matbransjen og tar seg av matlagingen, mens Rana har mye erfaring innenfor markedsføring og tar seg av forretningene.

– Vi selger ikke bare over disk, vi går også rundt i bedriftsmarkedet og skaffer oss løpende avtaler på sikt. Vi lager overtids- og lunsjmat, og vi tar imot store bestillinger til fester og konferanser og hva det måtte være, sier Rana.

– Foreløpig er vi små, men vi ønsker å utvikle oss til en kjede, så det er ikke noe å si på ambisjonene, sier Rana.

Han sier at Pizza Pluss ønsker å skille seg fra de store pizzaselskapene som en liten forretning med et spesielt tilbud.

– Her kan folk få noe litt annerledes enn det de får om de går på alle de store og etablerte spisestedene, sier Rana.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere