Gå til sidens hovedinnhold

Peter jobber knallhardt

Det skal ikke stå på den fysiske formen når Manglerud Star i høst inntar norske eliteseriearenaer igjen.

MANGLERUD: Det har helt klart vært en tøffere oppkjøring enn i fjor. Med unntak av juli har vi trent fem økter i uken siden midten av april, sier Pål Skogli.

Hockeyveteranen var selv usikker på om han skulle bli med opp i eliteserien etter opprykket i vår, men valgte til slutt å si ja til nok en sesong i MS. Det samme gjorde Martin Hansen, og nettopp de to blir viktige brikker for MS i comebacket på toppnivå.

Godt grunnlag

Mandag gikk MS på is for første gang i august. Før det hadde laget fokus på det fysiske.

Spillerne har gjort en god jobb med egentreningen i sommer. Juniorene har fått mer muskler og de eldre spillerne viser at de er i godt slag, sier MS-trener David Livingstone.

Treneren understreker viktigheten av å ha grunnformen på plass.

Derfor har det blitt mye løping og trening med vekter den siste tiden, sier Livingstone som blant annet har sendt spillerne sine rundt Østensjøvannet.

Der var MS-gutta nødt til å løpe under en viss tid for å få lov til å være med på den første treningen på is.

Mange nykommere

Det er blitt flere endringer i spillertroppen til Manglerud Star siden opprykket forrige sesong, og klubben mistet blant annet kjempetalentene Jonas Djupvik Løvlie (Sparta) og Sondre Olden (Modo).

Likevel ser det ut til at MS er i ferd med å få på plass en fin og bred tropp med en blanding av egne juniorer, mer etablerte norske spillere, og også noen spennende utenlandske spillere.

Noen av de utenlandske har jeg sett tidligere, men jeg kjenner ikke så godt til alle, så det blir spennende å finne ut av hvor gode de egentlig er, sier Livingstone.

Treneren er ikke helt fornøyd med troppen ennå, og forteller at det fortsatt kan komme flere nykommere.

Jeg har i alle fall lyst på en back til. Uansett ser det ut til at vi får en fin mix, sier han.

Overrasker?

Ellers synes David Livingstone det er for tidlig å si noe om hvor godt Manglerud Star kan gjøre det i årets eliteserie.

Det er alltid mange spørsmål, men jeg håper selvsagt vi kan overraske. Vi bør i alle fall gå for en plass i sluttspillet. I tillegg legger jeg vekt på å utvikle våre unggutter, og jeg kommer ikke til å være redd for å bruke noen av dem, sier Livingstone.PS! Søndag spiller MS årets første treningskamp, når laget reiser til Oppland for å spille mot Lillehammer. Torsdag kommer Frisk Asker på besøk til Manglerud ishall.

Reklame

Black Week: Her får du oversikt over alle salgene