RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Petter Eggan kom ensom i mål med den sjette beste tiden gjennom tidene. – Jeg hadde mer å gå på, sa Petter etter løpet
Petter Eggan kom ensom i mål med den sjette beste tiden gjennom tidene. – Jeg hadde mer å gå på, sa Petter etter løpet Foto: FOTO:ANDREAS LINDBÆK

Petter Eggan knuste alle

Lørdag arrangerte Bøler Nøklevann Rundt for 29.gang. Petter Eggan fra klubben IK Tjalve knuste all motstand på hoveddistansen

Bøler: Med tiden 32,57 var Petter Eggan kun 57 sekunder fra å sette rekord i løpet Nøklevann Rundt.

Les også: Rekordmange løp Nøklevann Rundt

– Det gikk helt greit i dag, men jeg mener at jeg har mer å gå på. Vi er inne i en rolig periode uten konkurranser, så overskuddet er der nå, sa Petter Eggan rett etter løpet til Lokalavisen Frogner.

Inspirerende

Under årets Nøklevann Rundt var det rekordmange deltakere. 326 menn og 103 damer som fullførte den lengste distansen, mens 57 menn og 42 damer fullførte den korte.

Dette inspirerte Petter Eggan.

– Det er et veldig fint løp og det er veldig artig at det er så mange folk med. Jeg blir rett og slett inspirert når det er så mange til stede, sier Petter Eggan.

Bevisste Oslo-beboere

Petter Eggan, som bor på Frogner, er også imponert over hvor flinke Oslo-beboerne er blitt til å trene.

– Nå håper jeg folk fortsetter med å være bevisste og fortsetter å trene. Det er utrolig mange muligheter å løpe her i Oslo. Vi i sentrum er faktisk godt priviligert, sier han.

Se også bilder fra Nøklevann Rundt her

Personlig er han veldig glad i å løpe på Bygdøy.

– Det er en fantastisk naturopplevelse å trene på Bygdøy. Det er godt merket stier der og man kan i tillegg lage sine egne løyper. Det er alltid god stemning på Bygdøy og jeg anbefaler alle å trene der, sier Petter Eggan.

Les også: Debuterte som treåring

Flinke jenter

På damesiden vant Annica Hernes (5km) og Aase-Kari Eriksen (10km) fra klubben Vidar førsteplass.

I tillegg kom Jessica Gunnarsson (Vidar) på 2.plass under hovedløpet, mens Marit Karlsen (Trust Me Records) fra St.Hanshaugen og Hilde Gjessing (Tjalve) tok 2. og 3.plass på fem kilometeren.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere