*Nettavisen* Nyheter.

«Petter Smart-butikk» på Linderud

Markeds- og etableringssjef Elin Viberg har masse smarte ting å by på i sin nyåpnete butikk på Linderud senter.

Har du vanskelig for å smøre krem på ryggen, eller åpne juicekartongen? «Enklere Liv» på Linderud senter kan hjelpe deg.

Rakel Winger Blom
redaksjon@lokalavisen.no

LINDERUD: Tidlig i mai åpnet butikken «Enklere Liv» på Linderud Senter, og Lokalavisen Groruddalen tok en tur innom for å ta en kikk på den nyåpnete butikken og for å finne ut hva konseptet er.

- Er du ung og har lett for å miste ting eller litt eldre og syntes det er vanskelig å åpne korker på kartonger, så er denne butikken midt i blinken, sier markeds- og etableringssjef, Elin Viberg.

Den som har alt

Butikken har også et stort utvalg gaver til «den som har alt».

Hva med en automatisk kortstokk eller en sekk med solcellepanel som holder liv i iPoden og mobiltelefonen mens du er ute og farter?

Gode tilbakemeldinger

«Enklere Liv» har som mål å gjøre nordmenns liv enklere og vil være best på service.

Butikken er blitt godt tatt imot, og dette er butikk nummer sju i rekken i Norge.

De selger alt fra krykker og stokker til kremsmører til ryggen og juice- og fløteåpnere.

Og har du bruk for en robotstøvsuger eller en automatisk ferievanner som passer på plantene dine mens du er bortreist, har «Enklere Liv» det også.

- Vi har fått gode tilbakemeldinger på kremsmøreren til ryggen og juice- og fløteåpneren. Disse er blant våre mest ettertraktede produkter, forteller Viberg.

Så behov

Grunnen til at «Enklere Liv» etablerte seg på Linderud Senter var fordi de så behov for det. De hadde også fått flere etterspørsler fra kunder.

- Linderud Senter er nå under oppussing, og vi tror at når dette er ferdig så blir senteret mer attraktivt og vi håper da at det blir flere kunder hos oss, sier Viberg.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag