*Nettavisen* Nyheter.

Pinlig av Vålerenga

Manglerud Star kom til Jordal Amfi for å oppnå et hederlig resultat. Fasiten ble knusende og heltene fra Vålerenga gikk på nok et ydmykende tap for lillebror.

Jordal: Vålerenga tok en oppskriftsmessig ledelse ved Lars Erik Lund etter drøye ti minutter, men flere mål ble det aldri for et frustrert Vålerenga-mannskap som møtte sin overmakt i keeperfantomet Matti Järvinen og et hardt arbeidende MS-lag. Järvinen stanset totalt 35 skudd og gjorde kvelden helsvart for vertsskapet, som har investert stort med å hente inn flere profilerte spillere for å forhåpentligvis sikre et NM-gull.
Det var i sluttperioden det løsnet for MS og Vålerenga ble hardt straffet for utvisninger. MS scoret to ganger i power-play og det siste målet satte Sami Markkanen mot tomt mål tiendeler før slutt.
Hjalp lite
Selv med en tent Anders Myrvold på plass, hjalp det så lite mot et oppofrende og tålmodig MS-lag som regelrett ventet ut motstanderen.
Dette var lavmål fra vår side. Vi har vært med på dette før og burde vite bedre enn å undervurdere MS, sa Myrvold som er glad for å være tilbake i Vålerenga.
Ja, det er godt å slå seg til ro. Har bodd mer eller mindre i en bag de siste fire månedene og er klar for å vise meg frem her i Vålerenga.
Er drømmen om NHL over?

Nei på ingen måte. Det har vært en del uromomenter som jeg nå har fått lagt bak meg og nå satser jeg friskt mot NM og VM, sa Myrvold som er klar for ny NHL-karriere dersom tilbudet kommer.
VM er et fint utstillingsvindu i så måte og det er bare å stå på videre, sa sympatiske Myrvold rett etter den kollektive lagstraffen trener Knut Jørgen Stubdal ga gutta sine.
Ut på løpetur
Det spiller ingen rolle om det er MS vi taper for. Dette skal ikke skje, vi var altfor dårlige og jeg sendte gutta rett ut på løpetur etter kampen, sa Stubdal.
Vi er nødt til å gi 100 prosent i alle kamper, og vi må sette sjansene våre i mål. Järvinen i MS-buret var regelrett fenomenal, men det er ingen unnskyldning. Vi hadde nok av muligheter, fortsatte Stubdal.
Bunnlaget MS har kun to seire i år, begge mot dere, hva er årsaken til det?

For MS så er det å slå oss det største de kan oppleve. De setter alle kluter til og spiller deretter, avsluttet Stubdal.
Ingen drømmestart
Vegar Barlie har vært borte fra norsk topphockey siden han la opp etter NM-gullet for ni måneder siden. Barlie viste allikevel muskler og var en av få Vålerenga-spillere som ga alt i rundvantet.
Dette var ingen drømmestart må jeg si. Tungt å komme tilbake, men deilig å være i miljøet med gutta igjen. Alltid kjedelig å tape kamper, men MS vant på betydelig bedre innsats, sa en noe duknakket Barlie som lovet å komme sterkere tilbake.
Dette var lavmål fra vår side
Anders Myrvold, VIF


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.